Νέα
01.07.2020
Νέα
Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στις Τεχνολογίες Γεωργίας Ακριβείας, τις Θερμοκηπιακές και Υδροπονικές Καλλιέργειες στα Χανιά

 

Πρόγραμμα Κατάρτισης σε Τεχνολογίες Ακριβείας στην Κρήτη

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) υλοποιεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στις Τεχνολογίες Γεωργίας Ακριβείας, τις Θερμοκηπιακές και Υδροπονικές Καλλιέργειες στα Χανιά. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την περίοδο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2020.

 

Σε ποιούς απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες (18 έως 40 ετών) που ασχολούνται ήδη ή πρόκειται να ασχοληθούν με την εφαρμογή συστημάτων και τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας και παραγωγής προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε θερμοκήπια.

 

Εκπαιδευτές και περιεχόμενο κατάρτισης

Επικεφαλείς της δράσης είναι οι κ. Θωμάς Μπαρτζάνας και Σπύρος Φουντάς, Αναπληρωτές Καθηγητές του Γ.Π.Α., με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση επαγγελματιών και νεοεισερχόμενων στον κλάδο των έξυπνων τεχνολογιών και των θερμοκηπίων.

Η εκπαίδευση θα γίνει υπό την επιστημονική καθοδήγηση καταξιωμένων επιστημόνων με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο, τόσο από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα όσο και από την αγορά. 

Το πρόγραμμα κατάρτισης «Έξυπνα Συστήματα Γεωργικής Παραγωγής», θα παρέχει εκπαίδευση σχετικά με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων σε ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκήπια, υδροπονικές καλλιέργειες) καθώς και την εφαρμογή τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας σε καλλιέργειες.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ένα μήνα, θα είναι διάρκειας 80 ωρών (40 ώρες θεωρία και 40 ώρες πρακτική). Στο τέλος του προγράμματος δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

 

 Αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία αίτησης συμμετοχής είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2020.

neo-programma-katartishs-stis-texnologies-georgias-akribeias-tis-thermokhpiakes-kai-ydroponikes-kalliergeies-sta-xania