Οι πρεσβευτές μας
gerasimos-mazarakhs-stayros-papadopoylos-idrytes-etaireias-enallaktikoy-toyrismoy

"Ο κύκλος μαθημάτων που παρακολουθήσαμε μας βοήθησε να αναπτύξουμε  δεξιότητες, να συμπληρώσουμε τις γνώσεις μας και μας έδωσε την ώθηση να ξεκινήσουμε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα συστήνοντας στην πόλη της Θεσσαλονίκης την εταιρεία OurWay"

Γεράσιμος Μαζαράκης – Σταύρος Παπαδόπουλος, ιδρυτές εταιρείας εναλλακτικού τουρισμού

Εναλλακτικός Τουρισμός:

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Γεράσιμος Μαζαράκης είναι και οι δύο απόφοιτοι του τμήματος εναλλακτικού τουρισμού που υλοποιήθηκε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά». 

Ασφαλιστικός πράκτορας ο Σταύρος και λογιστής ο Γεράσιμος, παρακολούθησαν το πρόγραμμα με σκοπό να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, καθώς και οι δύο λατρεύουν την φύση από μικροί.

Ενταγμένοι στον Προσκοπισμό γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη ζωή στη φύση και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους ανθρώπους για έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας. Για πολλά χρόνια υλοποιούσαν τέτοιες δραστηριότητες αλλά σε “ερασιτεχνικό” επίπεδο, όμως η συμμετοχή στο πρόγραμμα τους έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι ίδιοι μας λένε «Ο κύκλος μαθημάτων που παρακολουθήσαμε μας βοήθησε να αναπτύξουμε  δεξιότητες, να συμπληρώσουμε τις γνώσεις μας και μας έδωσε την ώθηση να ξεκινήσουμε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα συστήνοντας στην πόλη της Θεσσαλονίκης την εταιρεία “OurWay”.  

Το επιχειρηματικό αυτό εγχείρημα είναι ο δικός τους τρόπος μέσα από τον οποίο βλέπουν τον εναλλακτικό τουρισμό και πιστεύουν ότι θα προσφέρουν σε όσους τους ακολουθήσουν, μοναδικές εμπειρίες και δραστηριότητες στη φύση.