Οι πρεσβευτές μας
omada-smart-meter-anywhere-1o-brabeio-trophy-trofh-challenge

«Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές προσπάθειες που βοηθούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις όπως η πρωτοβουλία "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά". Το χρηματικό έπαθλο από τη νίκη μας στο διαγωνισμό, μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε και επίσημα τη λειτουργία μας, μιας και ακόμη και η εταιρική μορφή ΙΚΕ έχει σημαντικά πάγια έξοδα για μια νεοφυή επιχείρηση».

Ομάδα Smart Meter Anywhere,1ο βραβείο Trophy – Τροφή Challenge

Smart Meter Anywhere: έξυπνες λύσεις στην υπηρεσία των αγροτών

Η ομάδα Smart Meter Anywhere έλαβε το 1ο βραβείο αξίας 8.500 ευρώ στην κατηγορία Agritech, με τους έξυπνους μετρητές ενέργειας με λογισμικές πλατφόρμες βάσει της αρχής Pay-as-you go. Απευθύνονται σε οικιακούς καταναλωτές και παραγωγικά φορτία σχετικά με τη γεωργία στις αγροτικές περιοχές των αναπτυσσόμενων χωρών και κυρίως στην αγορά της Υποσαχάριας Αφρικής.

«Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές προσπάθειες που βοηθούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις όπως η πρωτοβουλία Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά. Το χρηματικό έπαθλο από τη νίκη μας στον διαγωνισμό Trophy – Τροφή, μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε και επίσημα τη λειτουργία μας, μιας και ακόμη και η εταιρική μορφή ΙΚΕ έχει σημαντικά πάγια έξοδα για μια νεοφυή επιχείρηση. Με την υποστήριξη που έχουμε από  το πρόγραμμα θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να αναπτυχθούμε».

Γιώργος Κυριακαράκος, Oμάδας Smart Meter Anywhere, 1ο βραβείο Trophy – Τροφή Challenge