Οι πρεσβευτές μας
omada-chloe-irrigation-systems-2o-brabeio-trophy-trofh-challenge

«Η συμμετοχή μας στο GEC αλλά και στη ΔΕΘ ήταν μια μοναδική εμπειρία, γνωρίσαμε πολλές startup επιχειρήσεις, ήρθαμε σε άμεση επαφή με κόσμο από τον αγροδιατροφικό τομέα και καταφέραμε να κάνουμε τις διασυνδέσεις που θέλουμε για την προώθηση τους προϊόντος μας. Μόνο από τη ΔΕΘ, γνωρίσαμε πολλούς αγρότες οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για το προϊόν μας και έτσι μπορέσαμε να χτίσουμε ένα εν δυνάμει πελατολόγιο. Χωρίς το TROPHY-ΤΡΟΦΗ CHALLENGE δεν νομίζω πως θα μας δινόταν αυτή η ευκαιρία!»

Ομάδα Chloe Irrigation Systems, 2ο βραβείο Trophy–Τροφή Challenge

Chloe Irrigation Systems: Καινοτομία και επιτυχία στο TROPHY CHALLENGE

Το Chloe Irrigation Systems αποτελεί μια καινοτόμο πλατφόρμα ποτίσματος, η οποία χρησιμοποιώντας την επιστήμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, βελτιστοποιεί τη διαδικασία άρδευσης και προσφέρει από μακρυσμένο έλεγχο στους χρήστες. Παράλληλα, συνεισφέρει και στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας τη σπατάλη του νερού.

Η ομάδα της Chloe Irrigation Systems έλαβε μέρος στα bootcamps του TROPHY-ΤΡΟΦΗ CHALLENGE και κατάφερε να προκριθεί στους 10 φιναλίστ οι οποίοι διαγωνίστηκαν μπροστά στους κριτές στον τελικό. Εκεί, παρουσίασαν το καινοτόμο προϊόν τους στην κριτική επιτροπή και κέρδισαν τη 2η θέση στην κατηγορία Agritech, την οποία και μοιράστηκαν με την ομάδα FIBRO-I.

Ο Λουκάς Μπάσιος, CTO της εταιρείας μας αναφέρει χαρακτηριστικά «Η συμμετοχή μας στο GEC αλλά και στη ΔΕΘ ήταν μια μοναδική εμπειρία, γνωρίσαμε πολλές startup επιχειρήσεις, ήρθαμε σε άμεση επαφή με κόσμο από τον αγροδιατροφικό τομέα και καταφέραμε να κάνουμε τις διασυνδέσεις που θέλουμε για την προώθηση τους προϊόντος μας. Μόνο από τη ΔΕΘ, γνωρίσαμε πολλούς αγρότες οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για το προϊόν μας και έτσι μπορέσαμε να χτίσουμε ένα εν δυνάμει πελατολόγιο. Χωρίς το TROPHY-ΤΡΟΦΗ CHALLENGE δεν νομίζω πως θα μας δινόταν αυτή η ευκαιρία!».