Νέα
09.04.2020
Εκδηλώσεις
Toolkit workshop:"Ψηφιακός Μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις αγροδιατροφής"


Workshop για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην αγροδιατροφή


Τη Δευτέρα 13/04/2020 (18.00 - 20.00 μ.μ.), ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης, Chief Innovation Officer του Digital Agency TheFutureCats, θα παρουσιάσει το workshop  "Ψηφιακός Μετασχηματισμός στις επιχειρήσεις αγροδιατροφής". 

Τί είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός ;

Με τον όρο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» ορίζεται «η δημιουργία ψηφιακών οδών περάτωσης των διαδικασιών που εφαρμόζονται στην καθημερινή παραγωγική διαδικασία όποια μορφή και αν έχει αυτή, αλλά και ψηφιοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών που διαθέτει ένας οργανισμός». 

 

Θεματικές του workshop 


Σε αυτό το workshop: 
  • Θα προσεγγίσουμε βήμα βήμα τις διαδικασίες που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση αγροδιατροφής για να ξεκινήσει να εφαρμόζει ψηφιακά κανάλια διανομής (περιεχομένου, προβολής και προϊόντων)
  • Θα συζητήσουμε για την επιλογή των social media και πώς μπορεί να ξεκινήσει την προσπάθεια προβολής σε καιρό κρίσης.
  • Θα μάθουμε για το Online Distribution - Πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή να συνεργαστούμε με ηλεκτρονικά καταστήματα για να ξεκινήσουμε ή να ενισχύσουμε τις απευθείας πωλήσεις. 
  • Θα αναλύσουμε τη digital στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει μία επιχείρηση αγροδιατροφής

ΕΓΓΡΑΦΗ

Περιορισμένες θέσεις!

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 

toolkit-workshop-pshfiakos-metasxhmatismos-stis-epixeirhseis-agrodiatrofhs