Σχετικά με εμάς

Αυτή είναι η ιστορία μας

 

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης!

Στη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, γιορτάζουμε κάτι πολύ περισσότερο από τα 5α γενέθλιά μας, γιορτάζουμε μια 5ετία εξέλιξης, προσπάθειας και ουσιαστικής συμβολής στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τοπίου στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα.

Στα 5 χρόνια της πορείας μας, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε πως έχουμε καταφέρει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή προς την ουσιαστική υποστήριξη των ανθρώπων της αγροδιατροφής. Σχεδόν 30.000 άτομα έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματά μας, ενώ το συνολικό αποτύπωμα από τις δράσεις μας και αυτές των ωφελούμενών μας στην ελληνική οικονομία πλησιάζει τα 27 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, δίνουμε αξία στην οικονομία με πολλαπλασιαστή x3,6, γεγονός που σημαίνει ότι για κάθε ένα 1€ που επενδύουμε παράγονται 3,6€.

 

30.000 άτομα έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματά μας, το συνολικό αποτύπωμα από τις δράσεις μας στην οικονομία πλησιάζει τα 27 εκατ. ευρώ, ενώ κάθε ένα 1€ που επενδύουμε παράγονται 3,6€.

Γιορτάζουμε τα 5 χρόνια λειτουργίας μας, επιλέγοντας να αναβιώσουμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην πορεία μας και να θυμηθούμε τις αξίες που μας ενώνουν τόσο ως ομάδα όσο και με τους συνεργάτες και ωφελούμενούς μας, τους νέους ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου με όρεξη για δημιουργία και εξέλιξη.

Αναλογιζόμαστε τι σημαίνουν τα 5 χρόνια Νέα Γεωργία Νέα Γενιά τόσο για μας, τους ανθρώπους του οργανισμού, όσο και για τους συνεργάτες και ωφελούμενούς μας, για τον κλάδο της αγροδιατροφής στη χώρα μας συνολικά. Ευχαριστούμε έμπρακτα όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας στην προσπάθειά μας. Αυτούς που μας ωθούν κάθε μέρα να αρθρώσουμε το μήνυμα... "Αυτή είναι η ιστορία μας."


Γιορτάζουμε κάτι πολύ περισσότερο από τα 5α γενέθλιά μας, γιορτάζουμε μια 5ετία εξέλιξης, προσπάθειας και ουσιαστικής συμβολής στην ελληνική αγροδιατροφή.

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο του προγράμματος Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων, το 2018, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο Rutgers, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Τον Οκτώβριο του 2020, εξελίχθηκε σε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του και το δίκτυο συνεργατών του, διατηρώντας παράλληλα τη στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Rutgers ως στρατηγικό και τεχνικό σύμβουλο. Η συμβολή και υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ως ιδρυτικός δωρητής του οργανισμού υπήρξε καταλυτική στα πρώτα βήματα του οργανισμού και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα.