Άξονες Δράσης

Πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης Cultivate


Ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα αγροδιατροφής

Η πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης Cultivate του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά" είναι ένας διαδικτυακός κόμβος μη τυπικής εκπαίδευσης στον κλάδο της αγροδιατροφής τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο στόχος της πλατφόρμας, είναι να δώσει ευκαιρίες κατάρτισης σε νέους ανθρώπους προκειμένου να αναπτύξουν ή και να ανανεώσουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν να απασχοληθούν στον αγροδιατροφικό τομέα και να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Η πλατφόρμα θα παρέχει συστηματική εκπαίδευση μέσα από ποικίλα προγράμματα κατάρτισης. 

 

Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης AGRIFOOD EXPORTS 360o 

Το «AGRIFOOD EXPORTS 360o» είναι το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για εξαγωγές αγροδιατροφικών επιχειρήσεων που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το πρόγραμμα υποστηρίζεται επίσης από χορηγία της Πρεσβείας των Η.Π.Α. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συνεταιρισμών αλλά και παραγωγούς που επιθυμούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές του εξωτερικού. 

 

Θεματικές AGRIFOOD EXPORTS 360o

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο online πρόγραμμα 78 ωρών που θα μεταφέρει στους συμμετέχοντες με διαδραστικό τρόπο και μέσα από καλές πρακτικές και παραδείγματα της αγοράς, ένα ευρύ φάσμα θεματικών, προσανατολισμένο στις απαιτήσεις των αγορών του εξωτερικού. Περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων τις προϊοντικές & τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς και την προσέγγιση πελατών αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας και υποστηρίζεται θεσμικά από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ). Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα δοθούν και 10 πλήρεις υποτροφίες. 

 

Υποτροφίες AGRIFOOD EXPORTS 360o 

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, θέλοντας να ενισχύσει νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου με εδιαφέρον για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων, θα προσφέρει 10 πλήρεις υποτροφίες (συνολικής αξίας € 5.440) για την παρακολούθηση του ολοκληρωμένου προγράμματος Agrifood Exports 360o, διάρκειας 78 ωρών! 

Προϋπόθεσεις υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες

-Ηλικιακό όριο25 έως 45 ετών 

- Η επιχείρηση του αιτούντα να έχει έδρα σε παραμεθόρια, ορεινή ή νησιωτική περιοχή της χώρας.

- Γνώση Αγγλικών τουλάχιστον σε επίπεδο Β1

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες: 15 Μαρτίου 2021. 

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

 

Εισηγητές

Στο πρόγραμμα διδάσκουν 15 διακεκριμένοι εισηγητές, στελέχη επιχειρήσεων με μακρόχρονη επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία από την Ελλάδα αλλά και από το Πανεπιστήμιο Rutgers των ΗΠΑ.

 

 

 


Πληροφορίες - Εγγραφές

Οι εγγραφές για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης AGRIFOOD EXPORTS 360o συνεχίζονται μέχρι και τις 22 Μαρτίου 2021. Πληροφορίες  και αιτήσεις μπορείτε να βρείτε στο www.cultivateacademy.org