Νέα
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Το 3ο Trophy Meet-up στη Θεσσαλονίκη έφερε τη βιωσιμότητα στην Αγροδιατροφή στο Επίκεντρο!
20.09.2023
Εκδηλώσεις

Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Trophy Meet-up για το 2023, στις εγκαταστάσεις του OKThess, στη Θεσσαλονίκη, τοποθετώντας στο επίκεντρό του τη βιωσιμότητα στον αγροδιατροφικό κλάδο. Η εκδήλωση, στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2023, συγκέντρωσε πάνω από 100 συμμετοχές, συμπεριλαμβάνοντας όλο το οικοσύστημα που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην πόλη.

Η «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στην 87η ΔΕΘ: Ενισχύοντας την αξία τοπικών ελληνικών προϊόντων – Μια πρωτοβουλία αναγκαία περισσότερο από ποτέ για τη στήριξη του αγροτικού ΑΕΠ
18.09.2023
Εκδηλώσεις

Τα αποτελέσματα της δράσης «Ενισχύοντας τη θέση τοπικών ελληνικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ» παρουσίασε ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» σε εκδήλωση στο πλαίσιο της 87ηςΔΕΘ.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: «Αυτή είναι η ιστορία μας» - 5 χρόνια ουσιαστικής συμβολής στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα
24.07.2023
Εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά γιόρτασε μεταξύ φίλων και συνεργατών πέντε χρόνια εντατικής εργασίας για την ουσιαστική συμβολή στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τοπίου στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα.

Με 16 Toolkit Workshops, πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης και 400 ώρες συμβουλευτικής ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την υποστήριξη του αγροδιατροφικού κλάδου στη Βόρεια Εύβοια
08.06.2023
Εκδηλώσεις

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 σε μια επιτυχημένη εκδήλωση με την ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων, ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά παρουσίασε τα αποτελέσματα των δράσεων εκπαίδευσης και επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την υποστήριξη των τοπικών παραγωγών, στο πλαίσιο του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά παρουσιάζει τα αποτελέσματα των δράσεων εκπαίδευσης και επιχειρηματικής επιτάχυνσης στον κλάδο της αγροδιατροφής στη Βόρεια Εύβοια
11.05.2023
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων εκπαίδευσης και επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την υποστήριξη τοπικών παραγωγών στη Βόρεια Εύβοια, διοργανώνει απολογιστική εκδήλωσητο Σάββατο 13 Μάϊου 2023, στις 12:00, στο Ανοιχτό Κέντρο Στήριξης Κατοίκων Βόρειας Εύβοιας, στη Στροφυλιά.

Η νέα δράση για την ενίσχυση της θέσης των προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» παρουσιάστηκε στην «AGROTHESSALY 2023»
14.03.2023
Εκδηλώσεις

Τη νέα και καινοτόμο ερευνητική δράση «Ενισχύοντας τη θέση των προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας» παρουσίασε ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» κατά την πρόσφατη ημερίδα της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), στο πλαίσιο της αγροτικής έκθεσης «AGROTHESSALY 2023», στη Λάρισα.

«Startups for Sustainability»: Οι 17 Στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης και πως αυτοί μπορούν να αποτελέσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχειρηματικότητα, από το Envolve Entrepreneurship και τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
13.01.2023
Εκδηλώσεις

Το Envolve Entrepreneurship και η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά διοργανώνουν ένα ανοιχτό εκπαιδευτικό εργαστήριο με τίτλο «Startups for Sustainability» την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 17:00-20:00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Το εργαστήριο, στο πλαίσιο των από κοινού δράσεων των δύο οργανισμών με θέμα την επιχειρηματικότητα και τη βιωσιμότητα, απευθύνεται σε μαθητές λυκείου, φοιτητές και ερευνητές που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

Trophy-Τροφή Challenge 2022: Ανακοινώθηκαν οι νικητές του κορυφαίου διαγωνισμού τεχνολογικής καινοτομίας στην αγροδιατροφή
02.12.2022
Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Trophy-Τροφή Challenge 2022, ο κορυφαίος διαγωνισμός τεχνολογικής καινοτομίας στην αγροδιατροφή που υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. Μετά από ένα μήνα εντατικής προετοιμασίας, που περιλάμβανε τη διαδικασία αξιολόγησης των συμμετοχών, ένα διήμερο bootcamp και τις τελικές παρουσιάσεις των προτάσεων, ο διαγωνισμός έκλεισε με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, στο Μουσείο Μπενάκη.

Trophy-Τροφή Challenge 2022: Ολοκληρώνεται ο καινοτόμος διαγωνισμός του αγροδιατροφικού τομέα, από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
23.11.2022
Εκδηλώσεις

Το Trophy-Τροφή Challenge 2022, ο κορυφαίος διαγωνισμός τεχνολογικής καινοτομίας στην αγροδιατροφή που υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, ολοκληρώνεται με μια μεγάλη εκδήλωση την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 18:00-20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου). Μετά από ένα μήνα εντατικής προετοιμασίας, ο οποίος περιλάμβανε δύο ημέρες bootcamp και 1 ημέρα pitching ο διαγωνισμός φτάνει στο τέλος του.

Εκδήλωση του Οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά για τα αποτελέσματα του προγράμματος «Βασιλοτροφία» στη Λάρισα
21.11.2022
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά πραγματοποιεί εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης «Βασιλοτροφία: Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία» για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δράσης κατά τη διάρκεια του 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00-21:00, στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Λάρισα.

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα για τον αγροδιατροφικό τομέα στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της LAMIAEXPO 2022
27.09.2022
Εκδηλώσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές του αγροδιατροφικού τομέα, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της LAMIAEXPO, με τη συμμετοχή του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά». Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κ. Αποστολόπουλο, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Πραγματοποιεί εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360°
11.07.2022
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360°, με θέμα «Η Σημασία των Εξαγωγών για τις Αγροδιατροφικές Επιχειρήσεις», την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, από τις 18:30 – 20:30.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Ενημερωτική Ημερίδα για τα Αιγοπρόβατα στη Λήμνο
21.06.2022
Εκδηλώσεις

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Ιουνίου Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση της εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα» στο πολιτιστικό κέντρο Πορτιανού στη Λήμνο.

Ενημερωτική ημερίδα στην Κοζάνη για το πρόγραμμα«Αγροκυκλικότητα: Εφαρμογές στη Γεωργία» στη Δυτική Μακεδονία
04.04.2022
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Γεωπονίας και Ινστιτούτο Αειφορικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων-ΠΕΚ ΤΗΜΕΝΟΣ-ΠΔΜ), η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τo Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE), και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Rutgers(ΗΠΑ) διοργάνωσαν την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022, στην Κοζάνη ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Towards a circular economy in the agriculturalsector». 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΛΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑΣ
23.03.2022
Εκδηλώσεις

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Μαρτίου Ενημερωτική Εκδήλωση στη Λάρισα, στο πλαίσιο λήξης της πρώτης φάσης του προγράμματος «Βασιλοτροφία: Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία».

Eνημερωτική Eκδήλωση στην Κομοτηνή για την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης: «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση της εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα»
06.12.2021
Εκδηλώσεις

Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κομοτηνή την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου με αφορμή την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση της εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο κτίριο της Παλαιάς Νομαρχίας στην Κομοτηνή από τις 10.00πμ έως τις 13.30 μμ. 

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις από την κλιματική αλλαγή στο επίκεντρο του Διεθνούς Συνεδρίου 2021 «Κλιματική Αλλαγή: Το Μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα»
19.11.2021
Εκδηλώσεις

Οι προοπτικές ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα τέθηκαν στο επίκεντρο του τριήμερου διαδικτυακού Διεθνούς Συνεδρίου «Κλιματική Αλλαγή: Το Μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα», το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου του 2021. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», με σκοπό το διάλογο και τη συσπείρωση του οικοσυστήματος για την ανάδειξη νέων προσεγγίσεων για την αειφορία και τη βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη με αφορμή τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής.

Διαδικτυακή ημερίδα για τον κλάδο των Agrologistics στην Ελλάδα
03.06.2021
Εκδηλώσεις

Παρουσίαση αποτελεσμάτων μελέτης για τον κλάδο των Agrologistics στην Ελλάδα, από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» την Δευτέρα 7 Ιουνίου, 16:30 - 18:30. 

Στις 9 Ιουλίου, ο μεγάλος τελικός του Διαγωνισμού Trophy - Τροφή Challenge!
06.07.2020
Εκδηλώσεις

Ο μεγάλος τελικός του Trophy-Τροφή Challenge πλησιάζει!
Την Πέμπτη 09.07.2019, σε μια online εκδήλωση, καινοτόμες agri-tech & food-tech ομάδες θα διεκδικήσουν πλούσια έπαθλα. 

Τηλε-ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική
29.06.2020
Εκδηλώσεις

Τηλε-ημερίδα με τίτλο «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ): Προκλήσεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Δράση «Πειραματικός Αγρός» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020.