Νέα
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Αυτό είναι το κοινωνικοοικονομικό μας αποτύπωμα!
10.04.2024
Νέα

Ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα συμπεράσματα των ανεξάρτητων εκθέσεων για το κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συμμετέχει ενεργά και φέτος στο Delphi Economic Forum
10.04.2024
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συμμετέχει και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως Programming Partner, παρουσιάζοντας, σε συνεργασία με το Rutgers University, πάνελ συζήτησης με θέμα τις δεξιότητες που πρέπει να έχει ο σύγχρονος επαγγελματίας της αγροδιατροφής.

AGRIFOOD EXPORTS 360° του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: 3 υποτροφίες σε επαγγελματίες που εξειδικεύονται στις εξαγωγές από την BAYER Ελλάς
20.03.2024
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και η BAYER Ελλάς ανακοινώνουν τη χορήγηση τριών υποτροφιών για την παρακολούθηση του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου προγράμματος κατάρτισης για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων AGRIFOOD EXPORTS 360°, με στόχο την υποστήριξη νέων επαγγελματιών με εξαγωγική δραστηριότητα στον κλάδο της αγροδιατροφής.

AGRIFOOD EXPORTS 360° του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: 6 υποτροφίες σε επαγγελματίες που εξειδικεύονται στις εξαγωγές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
13.03.2024
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ανακοινώνουν τη χορήγηση έξι υποτροφιών για την παρακολούθηση του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου προγράμματος κατάρτισης για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων AGRIFOOD EXPORTS 360°, με στόχο την υποστήριξη νέων επαγγελματιών με εξαγωγική δραστηριότητα στον κλάδο της αγροδιατροφής.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες στo πλαίσιo του προγράμματος Agrifood Leadership
12.03.2024
Νέα

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη στις Βρυξέλλες, από 4 έως τις 7 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο του προγράμματος Agrifood Leadership, του πρώτου εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή που υλοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τη Δράση «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία» του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
27.02.2024
Νέα

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει τη στήριξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας της δράσης «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία», η οποία είναι ενεργή από τις 27 Ιανουαρίου 2024 και απαρτίζεται από δύο διαφορετικά προγράμματα στήριξης των μελισσοκόμων της Θεσσαλίας.

Ολοκληρώθηκε το 5ο Τριήμερο του Agrifood Leadership στην Καλαμάτα, 23-25 Φεβρουαρίου 2024
26.02.2024
Νέα

Ολοκληρώθηκε το πέμπτο βιωματικό τριήμερο του προγράμματος Agrifood Leadership, του πρώτου εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή που υλοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. 

Το CarboFarmHub, είναι μία πρωτοβουλία του Erasmus+ με στόχο την προώθηση διασυνοριακών δικτύων γνώσης
08.02.2024
Νέα

Το Carbon Farming Awareness Hub (CarboFarmHub) είναι μία πρωτοβουλία του Erasmus+ η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το έργο επικεντρώνεται στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και των δεξιοτήτων, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων πολιτών και αγροτών, προκειμένου να τους προετοιμάσει για τις νέες προκλήσεις που προκύπτουν από την αυξανόμενη ζήτηση βιώσιμων συστημάτων τροφοδοσίας, ιδίως στην Ευρώπη, μέσω του Green Deal, την στρατηγικής Farm2Fork και του Soil Mission ώστε να μειώσει το αποτύπωμα των αγροτικών προϊόντων.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης, «Φυσικές καταστροφές: Προφύλαξη και αναπλήρωση του μελισσοκομικού κεφαλαίου στη Θεσσαλία»
29.01.2024
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν προγράμματος κατάρτισης με θέμα «Φυσικές καταστροφές: Προφύλαξη και αναπλήρωση του μελισσοκομικού κεφαλαίου». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μελισσοκόμους της Θεσσαλίας και υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία», η οποία ξεκίνησε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 με την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Λάρισα.

Agrifood Leadership: Στη Χίο συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις του εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή
23.01.2024
Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τέταρτο βιωματικό τριήμερο του προγράμματος Agrifood Leadership, του πρώτου εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή που υλοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. Το εκπαιδευτικό τριήμερο έλαβε χώρα στη Χίο, από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου 2024, με χορηγό την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

«Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος» – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στην καλλιέργεια Μαστίχας από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά στη Χίο
20.12.2023
Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση σχετικά με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στην καλλιέργεια Μαστίχας που πραγματοποίησε ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στη Χίο, με αφορμή την έναρξη του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής «Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος - Δίκτυο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας στη Χίο».

Agrifood Leadership: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τρίτο βιωματικό τριήμερο στη Κομοτηνή
19.12.2023
Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τρίτο βιωματικό τριήμερο του προγράμματος Agrifood Leadership, του πρώτου εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή που υλοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. Το εκπαιδευτικό τριήμερο έλαβε χώρα στη Κομοτηνή, από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου, με χορηγό τη Σχολή Κρέατος Μπατσολάκης.

Επενδύοντας στη Γνώση, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την Πτηνοτροφία στα Ιωάννινα
13.12.2023
Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση σχετικά με τις  τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Πτηνοτροφίας και τις δυνατότητες της ΚΑΠ για το συγκεκριμένο κλάδο που πραγματοποίησε ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα, σε συνέχεια των κύκλων διεξαγωγής του προγράμματος κατάρτισης Ακαδημία Πτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Ηπείρου.

«Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος» – Ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στην καλλιέργεια Μαστίχας
11.12.2023
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης «Μαστιχόδεντρα: Σύγχρονες τεχνικές πολλαπλασιασμού και καλλιέργειας», που υλοποιήθηκε στο διάστημα Οκτώβριος 2021 – Μάιος 2023 στη Χίο, καθώς και της ανακοίνωσης της νέας δράσης «Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος - Δίκτυο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας στη Χίο», διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μαστιχόδενδρα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την καλλιέργεια Μαστίχας».


Συνεχίζεται για 3η χρόνια το πρόγραμμα κατάρτισης για τους γεωπόνους της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
11.12.2023
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζουν φέτος για τρίτη χρονιά τη συνεργασία τους για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης, το οποίο απευθύνεται στα στελέχη της Γεωπονικής Διεύθυνσης της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. 

Πτηνοτροφία: Επενδύοντας στη Γνώση, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
05.12.2023
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων κύκλων διεξαγωγής του προγράμματος κατάρτισης Ακαδημία Πτηνοτροφία, με ιδιαίτερη απήχηση στις περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας, διοργανώνει εκδήλωση σχετικά με τις δυνατότητες της ΚΑΠ και τις  τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Πτηνοτροφίας. 

Agrifood Leadership: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο βιωματικό τριήμερο στη Βέροια
30.11.2023
Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο βιωματικό τριήμερο του προγράμματος Agrifood Leadership, του πρώτου εξειδικευμένου προγράμματος Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή που υλοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα γενιά. Το δεύτερο κατά σειρά εκπαιδευτικό τριήμερο έλαβε χώρα στη Βέροια, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου, με χορηγό την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: TrophyΤροφή Event με επίκεντρο το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα στην αγροδιατροφή
29.11.2023
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ολοκλήρωσε τις δράσεις του TrophyΤροφή για το 2023, με το επιτυχημένο TrophyΤροφή – The Event, με θέμα «Η επόμενη ημέρα του Αγροδιατροφικού Τομέα – Περιβάλλον, Βιωσιμότητα, Καινοτομία». Η εκδήλωση που τοποθέτησε στο επίκεντρό της το περιβάλλον και την κλιματική κρίση, προτάσσοντας τη σημασία της βιωσιμότητας για τον αγροδιατροφικό κλάδο, έλαβε χώρα την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στο Ωδείο Αθηνών.

TrophyΤροφή 2023: Στις 28 Νοεμβρίου η Τελική Εκδήλωση με θέμα «Η επόμενη ημέρα του Αγροδιατροφικού Τομέα – Περιβάλλον, Βιωσιμότητα, Καινοτομία»
21.11.2023
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ολοκληρώνει τις δράσεις του TrophyΤροφή για το 2023, με το TrophyΤροφή – The Event, μια εκδήλωση που τοποθετεί στο επίκεντρό της το περιβάλλον και την κλιματική κρίση, προτάσσοντας τη σημασία της βιωσιμότητας για τον αγροδιατροφικό κλάδο. Το TrophyΤροφή – The Event, με θέμα «Η επόμενη ημέρα του Αγροδιατροφικού Τομέα – Περιβάλλον, Βιωσιμότητα, Καινοτομία», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, 16:30, στο Ωδείο Αθηνών, αίθουσα Άρης Γαρουφαλής (Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75, Αθήνα).

«Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος» – Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά δημιουργεί το πρώτο δίκτυο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας στη Χίο
20.11.2023
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, ανακοινώνει την έναρξη του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής «Μαστιχόδεντρα: Διασφαλίζοντας το μέλλον ενός εθνικού προϊόντος - Δίκτυο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας στη Χίο».