ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Συνέδριο Συνεταιρισμών

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» με τη συνεργασία της HELEXPO και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνδιοργάνωσαν στο πλαίσιο της 28ης Agrotica (31 Ιανουαρίου 2020), το συνέδριο "Νέα γεωργία - νέος συνεργατισμός: Προς ένα σύγχρονο υπόδειγμα συνεταιρισμών για τη νέα γενιά".

Έλληνες και ξένοι εμπειρογνώμονες, από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, συνεταιριστές και ερευνητές, μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες ώστε να διαμορφώσουν μια νέα πλατφόρμα για το σχεδιασμό ανταγωνιστικών συνεταιριστικών σχημάτων, τα οποία μέσω της λειτουργίας τους θα αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης για τον κλάδο αλλά και τη χώρα συνολικά.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα βασικά συμπεράσματα της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου "Νέα γεωργία - νέος συνεργατισμός: Προς ένα σύγχρονο υπόδειγμα συνεταιρισμών για τη νέα γενιά". 

 ** Το κείμενο είναι η ουσία και τα συμπεράσματα που αντλήθηκαν από το συνέδριο έτσι όπως τα αντιλαμβάνεται η 7μελής Επιστημονική Επιτροπή συλλογικά. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των ομιλητών, των οργανωτών ούτε των χορηγών του συνεδρίου των οποίων η άποψη δεν ζητήθηκε προκειμένου να συνταχθούν και δημοσιευτούν τα συμπεράσματα αυτά, ως εκ τούτου δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν άλλον πλην αυτών που υπογράφουν το κείμενο αυτό.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ τις παρουσιάσεις των ομιλητών.