Νέα
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Το 3ο Trophy Meet-up στη Θεσσαλονίκη έφερε τη βιωσιμότητα στην Αγροδιατροφή στο Επίκεντρο!
20.09.2023
Εκδηλώσεις

Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Trophy Meet-up για το 2023, στις εγκαταστάσεις του OKThess, στη Θεσσαλονίκη, τοποθετώντας στο επίκεντρό του τη βιωσιμότητα στον αγροδιατροφικό κλάδο. Η εκδήλωση, στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2023, συγκέντρωσε πάνω από 100 συμμετοχές, συμπεριλαμβάνοντας όλο το οικοσύστημα που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην πόλη.

Η «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στην 87η ΔΕΘ: Ενισχύοντας την αξία τοπικών ελληνικών προϊόντων – Μια πρωτοβουλία αναγκαία περισσότερο από ποτέ για τη στήριξη του αγροτικού ΑΕΠ
18.09.2023
Εκδηλώσεις

Τα αποτελέσματα της δράσης «Ενισχύοντας τη θέση τοπικών ελληνικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ» παρουσίασε ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» σε εκδήλωση στο πλαίσιο της 87ηςΔΕΘ.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Στις 19 Σεπτεμβρίου το 3ο Trophy Meet-up στη Θεσσαλονίκη – Το Περιβάλλον στο Επίκεντρο
13.09.2023
Νέα

Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Trophy Meet-up για το 2023, στις 17.00, στις εγκαταστάσεις του OKThess, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση, στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2023, έχει στόχο να αναδείξει την άμεση σύνδεση του περιβάλλοντος με τον πρωτογενή τομέα και το τρόφιμο. Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για δεύτερη χρονιά, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά μαζί με τους ανθρώπους της Θεσσαλίας και του Έβρου
12.09.2023
Νέα
 
Οι μεγάλες καταστροφές που συντάραξαν την πατρίδα μας, η μέγα-Πυρκαγιά στον Έβρο και οι πλημμύρες στη Θεσσαλία πραγματικά μας συγκλόνισαν. Δεν έχουμε τα λόγια για να εκφράσουμε τη συντριβή μας, για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, για τις περιουσίες που εξαλείφθηκαν και φυσικά για την καταστροφή στο φυσικό περιβάλλον.
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Στη Θεσσαλονίκη ο 2ος κύκλος της Ακαδημίας Πτηνοτροφίας, αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2023
04.09.2023
Νέα

O οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει το δεύτερο κύκλο της καινοτόμου Ακαδημίας Πτηνοτροφίας, ο οποίος θα υλοποιηθεί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 24 Οκτωβρίου 2023. Στόχος της δράσης, που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα από την περιοχή της Χαλκίδας, είναι να προσφέρει σε νέες και νέους πτηνοτρόφους τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες για την αποτελεσματική εκτροφή κρεοπαραγωγών πτηνών, όπως κοτόπουλο και γαλοπούλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στην ιστοσελίδα του οργανισμού μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Agrifood Leadership: Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά παρουσιάζει το πρώτο πρόγραμμα Ηγεσίας στην Αγροδιατροφή στην Ελλάδα
31.08.2023
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά παρουσιάζει το πρωτοποριακό πρόγραμμα Agrifood Leadershipτο πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα Ηγεσίας στoν Αγροδιατροφικό κλάδο στην Ελλάδα, το οποίο στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να γίνουν μέλος μιας κοινότητας ηγετών, να δικτυωθούν με καταξιωμένους επαγγελματίες, επιστήμονες και επιχειρηματίες του κλάδου της Αγροδιατροφής και παράλληλα, να δουν και να συζητήσουν για τις νέες τάσεις στην παραγωγή, στη μεταποίηση, στο μάρκετινγκ, αλλά και στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Παράταση αιτήσεων για την Ακαδημία Πτηνοτροφίας του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, που ξεκινάει από τη Χαλκίδα
31.07.2023
Νέα

Την παράταση των αιτήσεων μέχρι και την Πέμπτη 10 Αυγούστου ανακοινώνει ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά για την καινοτόμο δράση Ακαδημία Πτηνοτροφίας, που θα ξεκινήσει από την περιοχή της Χαλκίδας και θα υλοποιηθεί επιπλέον στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Άρτας και των Ιωαννίνων, από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2023.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Σημαντική διάκριση ως ΜΚΟ της Χρονιάς στην κατηγορία «Ενίσχυση Απασχόλησης» στα Hellenic Responsible Business Awards
25.07.2023
Νέα

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά βραβεύτηκε ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός της Χρονιάς στην κατηγορία «Ενίσχυση Απασχόλησης» στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Hellenic Responsible Business Awards 2023, επιβεβαιώνοντάς τον καταλυτικό ρόλο του στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αγροδιατροφής στη χώρα.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: «Αυτή είναι η ιστορία μας» - 5 χρόνια ουσιαστικής συμβολής στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα
24.07.2023
Εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά γιόρτασε μεταξύ φίλων και συνεργατών πέντε χρόνια εντατικής εργασίας για την ουσιαστική συμβολή στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τοπίου στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα.

Από την περιοχή της Χαλκίδας ξεκινάει η Ακαδημία Πτηνοτροφίας του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
18.07.2023
Νέα

O οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει την έναρξη της καινοτόμου δράσης Ακαδημία Πτηνοτροφίας, με στόχο να προσφέρει σε νέες και νέους πτηνοτρόφους τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες για την αποτελεσματική εκτροφή κρεοπαραγωγών πτηνών, όπως το κοτόπουλο και η γαλοπούλα. Η Ακαδημία Πτηνοτροφίας θα ξεκινήσει από την περιοχή της Χαλκίδας και θα υλοποιηθεί επιπλέον στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Άρτας και των Ιωαννίνων, από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2023.

«Αγροανέλιξη-Farmers of the Future»: Η «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα επιτάχυνσης αγροδιατροφικών επιχειρήσεων
26.06.2023
Νέα

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» υλοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα επιτάχυνσης αγροδιατροφικών επιχειρήσεων «Αγροανέλιξη-Farmers of the Future» και καλεί αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, οικοτεχνίες, συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών, που μεταποιούν ή επιθυμούν να μεταποιήσουν την παραγωγή τους, ώστε να δημιουργήσουν νέα διαφοροποιημένα προϊόντα, να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Νέα θέση εργασίας στον Oργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
23.06.2023
Νέα

Στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά οι άνθρωποι αποτελούν τον πυρήνα αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας – καταλύτη στον ελληνικό αγροδιατροφικό κλάδο. Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας και να εργαστείτε για την ενίσχυση των νέων και του κλάδου της αγροδιατροφής συμβάλλοντας στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων, σας περιμένουμε!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά αναζητά εργαζόμενο για να στελεχώσει το τμήμα Capacity Building στο γραφείο της Θεσσαλονίκης. Η θέση αναφέρεται στον Capacity Building Director.

Με 16 Toolkit Workshops, πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης και 400 ώρες συμβουλευτικής ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την υποστήριξη του αγροδιατροφικού κλάδου στη Βόρεια Εύβοια
08.06.2023
Εκδηλώσεις

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 σε μια επιτυχημένη εκδήλωση με την ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων, ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά παρουσίασε τα αποτελέσματα των δράσεων εκπαίδευσης και επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την υποστήριξη των τοπικών παραγωγών, στο πλαίσιο του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά παρουσιάζει τα αποτελέσματα των δράσεων εκπαίδευσης και επιχειρηματικής επιτάχυνσης στον κλάδο της αγροδιατροφής στη Βόρεια Εύβοια
11.05.2023
Εκδηλώσεις

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων εκπαίδευσης και επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την υποστήριξη τοπικών παραγωγών στη Βόρεια Εύβοια, διοργανώνει απολογιστική εκδήλωσητο Σάββατο 13 Μάϊου 2023, στις 12:00, στο Ανοιχτό Κέντρο Στήριξης Κατοίκων Βόρειας Εύβοιας, στη Στροφυλιά.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Συμμετοχή σε 2 συζητήσεις-πάνελ στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
03.05.2023
Νέα

Η μεσογειακή διατροφή, τα φυτικά προϊόντα και η κυτταρική κτηνοτροφία βρέθηκαν στο επίκεντρο στη συζήτηση-πάνελ The Future Of Food: Imagining Our 2040 Meals που πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά στο πλαίσιο των εργασιών του 8ου Οικονομικού Forum των Δελφών. Παράλληλα, ο κ. Δημήτρης Βολουδάκης, Διευθυντής Προγραμμάτων Κατάρτισης, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, συμμετείχε σε συζήτηση-πάνελ για τη μετάβασης των αγροτών στην «πράσινη γεωργία», η οποία συνδιοργανώθηκε στο πλαίσιο του Φόρουμ από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συμμετέχει στο ECOSOC Youth Forum του ΟΗΕ
03.05.2023
Νέα

Στη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είχαμε την τιμή και τη χαρά να λάβουμε μέρος στις συνεδριάσεις του ECOSOC Youth Forum 2023 των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη!

 

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Το 2ο Trophy Meet-up στην Αθήνα ανέδειξε τη δυναμική του αγροδιατροφού κλάδου για τις νεοφυείς επιχειρήσεις
27.04.2023
Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Trophy Meet-up στην Αθήνα την Τρίτη 25 Απρίλιου 2023 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκδήλωση εστίασε στη δυναμική που παρουσιάζει ο κλάδος της αγροδιατροφής, ο οποίος προσφέρει ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες δραστηριοποίησης για νεοφυείς επιχειρήσεις. Παράλληλα, κατά το 2ο Trophy Meet-uαναδείχθηκαν επιτυχημένες πρακτικές, πρωτοβουλίες και επιχειρηματικά παραδείγματα.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Στις 25 Απριλίου 2023 το 2ο Trophy Meet-up στην Αθήνα
20.04.2023
Νέα

Την Τρίτη, 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Trophy Meet-up για το 2023, στις 17.00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανοίγοντας τις δράσεις του TrophyΤροφή 2023 στην Αθήνα. Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για δεύτερη χρονιά, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.

 

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Το 1ο Trophy Meet-up συγκέντρωσε όλο το οικοσύστημα της αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη!
10.04.2023
Νέα

Την Τετάρτη, 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Trophy Meet-up για το 2023, στις εγκαταστάσεις του OK!Thess, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση που σήμανε την έναρξη του Trophy-Τροφή 2023, συγκέντρωσε πάνω από 90 συμμετοχές, συμπεριλαμβάνοντας όλο το οικοσύστημα που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην πόλη. Παράλληλα, εκπροσωπήθηκαν μέσω των φοιτητών και ερευνητών τους όλα τα Πανεπιστήμια και οι Ερευνητικοί Φορείς της Θεσσαλονίκης.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Από τη Θεσσαλονίκη, στις 5 Απριλίου ξεκινάει το TrophyΤροφή 2023
03.04.2023
Νέα

Την Τετάρτη, 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Trophy Meet-up για το 2023, στις 17.00, στις εγκαταστάσεις του OK!Thess, Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας το TrophyΤροφή 2023. Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για δεύτερη χρονιά, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.