Νέα
Toolkit Workshops: Μέθοδοι βασιλοτροφίας για την βελτίωση του γενετικού υλικού
20.05.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 17:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και μάθετε τα πάντα για το πώς η βασιλοτροφία μπορεί να βελτιώσει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά των μελισσιών.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα αγροκυκλικότητας στη Δυτική Μακεδονία
19.05.2021
Νέα

Αν είσαι νέος επαγγελματίας ή άνεργος, από τη Δυτική Μακεδονία και θέλεις να εκπαιδευτείς σε θέματα αγροκυκλικότητας σε έναν από τους 4 τομείς (δενδροκομία, αμπελουργία, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, μελισσοκομία) κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συζητά για το μέλλον των τροφίμων, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
10.05.2021
Νέα

Την Τρίτη 11/5/2021 στις 12.00, ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά σε συνεργασία με το Πανεπιστημιο Rutgers, διοργανώνουν το πάνελ “Future of Food - Sustainability and Innovation” στο πλαίσιο των εργασιών του φετινού Οικονομικού Forum των Δελφών.

Toolkit Workshops: Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής
05.05.2021
Νέα

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά εμπλουτίζονται συνεχώς! Ο νέος κύκλος ξεκινά με το διαδραστικό workshop με τίτλο «Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής» το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 12 και 19 Μαΐου στις 17:00-20:00.

Έρχεται το νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής, αφιερωμένο στην καλλιέργεια Στέβιας
26.04.2021
Νέα

Αν είσαι νέος παραγωγός, δραστηριοποιείσαι στη Στερεά Ελλάδα και θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της στέβιας, κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
17.03.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στην ανεύρεση πόρων για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Fundraising Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

 

AGRIFOOD EXPORTS 360° -  Μην χάσετε το πρώτο εξειδικευμένο & πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων!
08.03.2021
Νέα

Το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Regeneration Academy for Food Innovation - H ακαδημία καινοτομίας και τεχνολογίας επιστρέφει!
23.02.2021
Νέα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει από κοινού με το ReGeneration και με βασικό χορηγό την Elbisco, την ακαδημία καινοτομίας και τεχνολογίας τροφίμου, για νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα. Οι αιτήσεις άνοιξαν!

Toolkit Workshops: Δημιουργία προϊόντος - από την ιδέα στο ράφι
12.02.2021
Νέα

Την Πέμπτη 18/02/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.), η Γιάννα Μπαλαφούτη, Δημιουργός Προϊόντων, Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας, θα μας μιλήσει για τα στάδια ανάπτυξης ενός καινοτόμου προϊόντος, από την αρχική σύλληψη της ιδέας μέχρι την παρουσίαση του στο ράφι των καταστημάτων.

Toolkit Workshops: Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing στην αγροδιατροφή και κανείς δεν σας έλεγε
28.01.2021
Νέα

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεχίζονται, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας το workshop “Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing στην αγροδιατροφή και κανείς δεν σας έλεγε” την Πέμπτη 04/02/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.)

Παράταση υποβολής προτάσεων για τον Επιταχυντή Αγροανέλιξη - Οικοτεχνία!
18.01.2021
Νέα

Παράταση έλαβε η κατάθεση αιτήσεων για συμμετοχή στον αγροδιατροφικό επιταχυντή Αγροανέλιξη - Οικοτεχνίεα, μέχρι  και την Παρασκευή 22.01.2021. 

Toolkit workshops: Στοιχεία επιτυχίας για ανάπτυξη συνεργασιών, ομάδων, συνεταιρισμών
14.01.2021
Νέα

Την Πέμπτη 21/01/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.), ο Χρήστος Σταμάτης, CΕΟ του αγροτικού συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς, θα παρουσιάσει για 2η φορά το επιτυχημένο workshop  “Στοιχεία επιτυχίας για ανάπτυξη συνεργασιών, ομάδων, συνεταιρισμών”.

Toolkit workshops: Digital επικοινωνία για επιχειρήσεις αγροδιατροφής σε περίοδο πανδημίας
04.12.2020
Νέα

Το 2ο διαδικτυακό εργαστήριο της σειράς Toolkit Workshops έρχεται την Πέμπτη, 10/12/2020. Κάντε την αίτησή σας!

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
26.11.2020
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις ακαδημαϊκό background σε γεωπονικές, περιβαλλοντικές και κτηνιατρικές σπουδές; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Training Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

 

Τα Online Toolkit Workshops είναι και πάλι εδώ!
24.11.2020
Νέα

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς των online εργαστηρίων αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας επιστρέφει με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες και τις προκλήσεις της τρέχουσας περιόδου.

Σημαντική συμβολή του προγράμματος Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ)
14.10.2020
Νέα

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», συνέβαλε ουσιαστικά στη δημόσια διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ), το οποίο επικαιροποιήθηκε με γνώμονα το νομοθετικό πλαίσιο της ΕΕ.  

Οι μεγάλοι νικητές της πρώτης φάσης του αγροδιατροφικού επιταχυντή
12.10.2020
Νέα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ο τελικός της πρώτης φάσης του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης και μικροχρηματοδότησης «Αγροανέλιξη», στον οποίο συμμετείχαν συνολικά 10 ομάδες με τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Νέα θέση εργασίας στο πρόγραμμα
10.10.2020
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Εάν έχεις εμπειρία στην οικονoμική διαχείριση, μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Junior Finance Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα

Δράση υποστήριξης της αγροτικής ανάπτυξης στη Βαμβακού Λακωνίας και στον Πάρνωνα σε συνεργασία με τη Vamvakou Revival
01.10.2020
Νέα

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής και διασύνδεσής της με την αγορά, με εστίαση στους κλάδους της αιγοπροβατοτροφίας και των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

11.09.2020
Νέα

Το προγράμμα κατάρτισης Εναλλακτικού Τουρισμού, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», δημιούργησε ένα βίντεο που αποτυπώνει τον παλμό του τουριστικού οικοσυστήματος κατά την διάρκεια της καραντίνας στις περιοχές της Θεσσαλονίκης κυρίως αλλά και της Πιερίας και Χαλκιδικής.