Νέα
03.09.2021
Νέα
Trophy-Τροφή Challenge: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός καινοτομίας στην αγροδιατροφή επιστρέφει για 3η χρονιά!


Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός καινοτομίας στην αγροδιατροφή έρχεται και πάλι από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Το Trophy – Τροφή Challenge  έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, δίνοντας και φέτος στους συμμετέχοντες που θα διακριθούν σημαντικά εφόδια τα οποία θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα ή επιχείρηση και να εδραιωθούν στον κλάδο της αγροδιατροφής.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός καινοτομίας στην αγροδιατροφή, ο οποίος από το 2019 μέχρι σήμερα έχει ήδη υποστηρίξει 67 startups και έχει προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους νικητές συνολικής αξίας 47.00€, ψάχνει και φέτος να βρει καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικές ιδέες ακόμα και σε αρχικό στάδιο, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής.

Το Trophy-Τροφή Challenge προσφέρει στους συμμετέχοντες που θα διακριθούν ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας, εξατομικευμένη υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες τους, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία καθώς και χρηματικά έπαθλα.


Trophy- Τροφή Challenge: Κάνε τώρα την αίτησή σου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα www.trophychallenge.gr, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 24/9/2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού στις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή είναι:

  • Agritech: για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν στον πρωτογενή τομέα και παραγωγή και έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο
  • Food-Tech: για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν στην επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων και έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο
  • Agrologistics: για επιχειρηματικές ιδέες που αφορούν στην εφοδιαστική αλυσίδα των αγροδιατροφικών προϊόντων

Οι προτάσεις αρχικά θα ελεγχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή ως προς την επιλεξιμότητά τους και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν από την Ελεγκτική Επιτροπή ως προς την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής τους.

Οι εικοσιπέντε (25) φιναλίστ ομάδες θα συμμετάσχουν σε ειδικό διήμερο bootcamp, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, όπου θα λάβουν καθοδήγηση από ειδικούς του χώρου, ώστε να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε κοινό και επιτροπή, κατά την τελική φάση του Διαγωνισμού.

Μέγας δωρητής του oργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και του «Trophy – Τροφή Challenge» είναι το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώ χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι η Πρεσβεία των Η.ΠΑ. και οι εταιρείες BAYER και BASF. Τα μη χρηματικά έπαθλα του διαγωνισμού προσφέρουν η δικηγορική εταιρεία Ποταμίτης Βεκρής, ο εθελοντικός οργανισμός ΚΕΜΕΛ και οι σύμβουλοι επιχειρήσεων RSM Greece.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας 

trophy-trofh-challenge-o-megalyteros-diagonismos-kainotomias-sthn-agrodiatrofh-epistrefei-gia-3h-xronia