Νέα
29.10.2021
Νέα
Toolkit Workshops: Ορθές πρακτικές από τη συγκομιδή ως την τυποποίηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά με αφορμή την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου διοργανώνει το νέο Toolkit Workshop με θέμα «Ορθές πρακτικές από τη συγκομιδή ως την τυποποίηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου».

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 18:00 ο κ. Ιωάννης Καρβέλας, , Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd. και πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert θα παρουσιάσει μία σειρά μια σειρά από συμβουλές και πρακτικές οδηγίες γύρω από τη συγκομιδή, ελαιοποίηση και αποθήκευση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιασθούν τα επίκαιρα θέματα του χρόνου και τρόπου συγκομιδής και μεταφοράς στο ελαιουργείο, καθώς και τα συχνότερα λάθη κατά την τυποποίηση και αποθήκευση του ελαιόλαδου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς και όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στην αλυσίδα αξίας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου (συγκομιδή, μεταποίηση, μεταφορά).

Ο κος Καρβέλας είναι ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων για την εφαρμογή των ορθών πρακτικών στην ελαιοκαλλιέργεια, ελαιοποίηση, αποθήκευση και πώληση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, υποστηρίζει εταιρείες του χώρου τόσο στην εφαρμογή των ορθών πρακτικών του διεθνούς συμβουλίου ελαιοκομίας και απαιτήσεων διεθνών προτύπων σε όλα τα στάδια.

ΑΙΤΗΣΗ 

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας cultivate και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

toolkit-workshops-orthes-praktikes-apo-th-sygkomidh-os-thn-typopoihsh-toy-eksairetikoy-parthenoy-elaioladoy