Νέα
05.05.2021
Νέα
Toolkit Workshops: Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής


Το απόλυτο εργαστήριο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων δημόσιας ομιλίας και παρουσίασης σε κοινό

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά εμπλουτίζονται συνεχώς! Ο νέος κύκλος ξεκινά με το διαδραστικό workshop με τίτλο «Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής».

Αν είστε εργαζόμενοι ή επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής και θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητες δημόσιας ομιλίας και παρουσίασης σε κοινό, δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στο Toolkit Workshop, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 12 και 19 Μαΐου, 17:00-20:00 (οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπορούν να παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του εργαστηρίου).

Με εισηγήτρια την κα Νιόβη Κλαυδιανού, Κλινική Ψυχολόγο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Public Speaking & High Performance Activation Coach, θα μπορέσετε να μάθετε για την πρακτική της Ορθολογικής Ρητορικής Τέχνης, μια πολυεπίπεδη και συναρπαστική διαδικασία που εκπαιδεύει και απελευθερώνει τις καλές ιδέες κάθε ανθρώπου ενώ παράλληλα, θα εμβαθύνετε τη γνώση σας πάνω στην Τέχνη και Τεχνική του Δημόσιου Λόγου.


Θεματικές του workshop

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το workshop θα συζητήσουμε για:

  • την ακριβή γνώση των Λειτουργικών και Αισθητικών κανόνων της Ρητορικής Τέχνης
  • τους κανόνες Φωνητικής και Φωνολογίας της ελληνικής γλώσσας (Καλολαλία και Καλολογία)
  • τα τελευταία ευρήματα της Νευροψυχολογίας, η οποία συγκεράζει τεχνικές στοχευμένης Ενεργοποίησης των εγκεφαλικών Λειτουργιών όπως της υψηλής επίδοσης/ ταχείας μάθησης/ ανάσυρσης πληροφοριών/ λεκτικής και νοητικής ευελιξίας, των Ορμονών (ευθυμία/ συναισθηματική ολοκλήρωση vs. κατάθλιψη/ φυγή/ παραίτηση/ προετοιμασία για μάχη) και των υπαρχόντων Προτύπων Σκέψεων (προκαταλήψεις/ γνωστικές ασυμφωνίες/ δογματικές σκέψεις/ λογικά λάθη).

Βασικός στόχος του συγκεκριμένου ToolkitWorkshop είναι να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας αλλά και να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ.

ΑΙΤΗΣΗ 


Περιορισμένες θέσεις!

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μόνο αν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τις δύο ημέρες του εργαστηρίου.

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

toolkit-workshops-public-speaking-gia-ergazomenoys-kai-epixeirhseis-ston-klado-ths-agrodiatrofhs