Νέα
08.03.2021
Νέα
AGRIFOOD EXPORTS 360° - Μην χάσετε το πρώτο εξειδικευμένο & πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων!


AGRIFOOD EXPORTS 360° - Άνοιξαν οι εγγραφές για το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων 

Το «AGRIFOOD EXPORTS 360°», το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων επέστρεψε για δεύτερη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», 

Το AGRIFOOD EXPORTS 360°, αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συνεταιρισμών αλλά και παραγωγούς που επιθυμούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές του εξωτερικού. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) καθώς και μέσω χορηγίας της Πρεσβείας των Η.Π.Α. ενώ ταυτόχρονα, υποστηρίζεται θεσμικά από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Enterprise Greece

Ο κλάδος της αγροδιατροφής, έχει ανάγκη, τώρα περισσότερο από ποτέ, να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία των εξαγωγικών του επιχειρήσεων. Αναγκαίος κρίκος της αλυσίδας, είναι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να στελεχώσει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό. Ο στόχος του προγράμματος αυτού είναι να παρέχει στους ενδιαφερόμενους ουσιαστικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, δίνοντας έμφαση στις πλέον σύγχρονες τεχνικές στο χώρο των εξαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων.

 

Μάθε για το πρόγραμμα και κάνε τώρα την εγγραφή σου 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο online πρόγραμμα 78 ωρών που θα μεταφέρει στους συμμετέχοντες με διαδραστικό τρόπο και μέσα από καλές πρακτικές και παραδείγματα της αγοράς, ένα ευρύ φάσμα θεματικών, προσανατολισμένο στις απαιτήσεις των αγορών του εξωτερικού.

Περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές & τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς και την προσέγγιση πελατών αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς κάποιες από τις ενότητες, θα υλοποιηθούν στα αγγλικά, από ξένους εκπαιδευτές.

Το AGRIFOOD EXPORTS 360° είναι πιστοποιημένο από την ACTA και τόσο τα μαθήματα όσο και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cultivate του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης αφορά σε περιορισμένο αριθμό θέσεων και απαιτεί την καταβολή διδάκτρων, ενώ παράλληλα θα δοθούν και δέκα υποτροφίες σε νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου της αγροδιατροφής των οποίων η επιχείρηση έχει έδρα σε παραμεθόρια, ορεινή ή νησιωτική περιοχή της χώρας.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν διακεκριμένοι εισηγητές, στελέχη επιχειρήσεων με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία καθώς και κορυφαία μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας από το Πανεπιστήμιο Rutgers των Η.Π.Α. Με την ολοκλήρωση εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να υλοποιούν στρατηγικές για την έναρξη ή και την ενίσχυση των εξαγωγών της επιχείρησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα AGRIFOOD EXPORTS 360° και να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι τις 22 Μαρτίου εδώ.

oi-eggrafes-gia-to-agrifood-exports-360-ksekinhsan