Νέα
Toolkit Workshop: «Πιστοποίηση και Ανάδειξη Προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ»
15.12.2021
Νέα

Ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο για την Πιστοποίηση και Ανάδειξη Προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ.

Eνημερωτική Eκδήλωση στην Κομοτηνή για την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης: «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση της εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα»
06.12.2021
Εκδηλώσεις

Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κομοτηνή την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου με αφορμή την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης «Αιγοπρόβατα: Ολιστική προσέγγιση της εκτροφής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο κτίριο της Παλαιάς Νομαρχίας στην Κομοτηνή από τις 10.00πμ έως τις 13.30 μμ. 

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις από την κλιματική αλλαγή στο επίκεντρο του Διεθνούς Συνεδρίου 2021 «Κλιματική Αλλαγή: Το Μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα»
19.11.2021
Εκδηλώσεις

Οι προοπτικές ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα τέθηκαν στο επίκεντρο του τριήμερου διαδικτυακού Διεθνούς Συνεδρίου «Κλιματική Αλλαγή: Το Μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα», το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου του 2021. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», με σκοπό το διάλογο και τη συσπείρωση του οικοσυστήματος για την ανάδειξη νέων προσεγγίσεων για την αειφορία και τη βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη με αφορμή τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής.

Επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας στη Βόρεια Εύβοια
12.11.2021
Νέα

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος «Επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας στη Βόρεια Εύβοια», που αποτελεί μέρος της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Toolkit Workshops: Ορθές πρακτικές από τη συγκομιδή ως την τυποποίηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου
29.10.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 18:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και γνωρίστε ορθές πρακτικές από τη συγκομιδή ως την τυποποίηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για την ανάδειξη της Μεσογειακότητας των προϊόντων των Ιονίων Νήσων
20.09.2021
Νέα

Εάν είσαι ήδη επαγγελματίας ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση στους κλάδους αγροδιατροφής, τουρισμού ή εστίασης στα Ιόνια νησιά, κάνε την αίτησή σου έως 1/10/2021 στο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα κατάρτισης «Μεσογειακότητα: Επιχειρηματικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων των Ιονίων Νήσων» που υλοποιεί η «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Trophy-Τροφή Challenge: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός καινοτομίας στην αγροδιατροφή επιστρέφει για 3η χρονιά!
03.09.2021
Νέα

Αν έχεις κι εσύ μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα ή θέλεις να αναπτύξεις ή να εξελίξεις τη δική σου startup επιχείρηση, προσφέροντας λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής, κάνε την αίτησή σου έως τις 24/9/2021 στον πιο επιτυχημένο διαγωνισμό καινοτομίας στον τομέα της αγροδιατροφής.

Toolkit Workshops: Ασφάλεια τροφίμων & μέτρα προστασίας από τον Covid-19
30.08.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 17:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και μάθετε πως μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων σας κατά την περίοδο της πανδημίας. 

Το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στις τεχνικές καλλιέργειας μαστιχόδεντρων τώρα στη Χίο!
25.08.2021
Νέα

Αν είσαι νέος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στη Χίο, ασχολείσαι με την καλλιέργεια μαστιχόδενδρων και ανήκεις στους συνεταιρισμούς της ‘Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, κάνε τώρα την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
23.08.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Communications Manager σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
28.07.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη διοικητική υποστήριξη ; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Events & Operations Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Έρχεται το νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην αιγοπροβατοτροφία!
16.07.2021
Νέα

Αν είσαι νέος κτηνοτρόφος ή/και παραγωγός από τις περιφερειακές ενότητες Λήμνου και Ροδόπης και απασχολείσαι στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας, τότε το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά" είναι για εσένα.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης πτηνοτροφίας στην Άρτα
09.07.2021
Νέα

Αν θέλεις να ασχοληθείς με την κρεοπαραγωγό πτηνοτροφία ή έχεις ήδη κάποια εμπειρία και δραστηριοποιείσαι στον νομό Άρτας, τότε κάνε την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".  

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για τα τοπικά προϊόντα στο Δήμο Αγιάς Λάρισας
29.06.2021
Νέα

Αν είσαι νέος παραγωγός, επαγγελματίας του αγροδιατροφικού κλάδου ή άνεργος και δραστηριοποιείσαι στο Δήμο Αγιάς του νομού Λάρισας, κάνε τώρα την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".

Το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για την καλλιέργεια Στέβιας τώρα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης!
16.06.2021
Νέα

Αν είσαι νέος παραγωγός, δραστηριοποιείσαι στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της στέβιας, κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Διαδικτυακή ημερίδα για τον κλάδο των Agrologistics στην Ελλάδα
03.06.2021
Εκδηλώσεις

Παρουσίαση αποτελεσμάτων μελέτης για τον κλάδο των Agrologistics στην Ελλάδα, από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» την Δευτέρα 7 Ιουνίου, 16:30 - 18:30. 

Toolkit Workshops: Μέθοδοι βασιλοτροφίας για την βελτίωση του γενετικού υλικού
20.05.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 17:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και μάθετε τα πάντα για το πώς η βασιλοτροφία μπορεί να βελτιώσει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά των μελισσιών.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα αγροκυκλικότητας στη Δυτική Μακεδονία
19.05.2021
Νέα

Αν είσαι νέος επαγγελματίας ή άνεργος, από τη Δυτική Μακεδονία και θέλεις να εκπαιδευτείς σε θέματα αγροκυκλικότητας σε έναν από τους 4 τομείς (δενδροκομία, αμπελουργία, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, μελισσοκομία) κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συζητά για το μέλλον των τροφίμων, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
10.05.2021
Νέα

Την Τρίτη 11/5/2021 στις 12.00, ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά σε συνεργασία με το Πανεπιστημιο Rutgers, διοργανώνουν το πάνελ “Future of Food - Sustainability and Innovation” στο πλαίσιο των εργασιών του φετινού Οικονομικού Forum των Δελφών.

Toolkit Workshops: Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής
05.05.2021
Νέα

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά εμπλουτίζονται συνεχώς! Ο νέος κύκλος ξεκινά με το διαδραστικό workshop με τίτλο «Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής» το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 12 και 19 Μαΐου στις 17:00-20:00.