Νέα
20.04.2023
Νέα
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Στις 25 Απριλίου 2023 το 2ο Trophy Meet-up στην Αθήνα

Την Τρίτη, 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Trophy Meet-up για το 2023, στις 17.00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανοίγοντας τις δράσεις του TrophyΤροφή 2023 στην Αθήνα. Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για δεύτερη χρονιά, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.

Trophy Meet-ups αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα, προσκεκλημένοι του 2oυ Trophy Meet-up θα είναι ο κ. Γεώργιος Κουρέτας, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ, ο κ. Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ο κ. Θεοχάρης Μωυσιάδης, Υπεύθυνος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Future Intelligence Ltd, ο κ. Βασίλης Στενός, Ιδρυτής και CEO, Solmeyea, η κα. Σοφία Δρακοπούλου και η κα Αναστασία Κρητικού, Συνιδρύτριες, Track4Value.

Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups, θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους και θα συμμετάσχουν σε σύντομα εργαστήρια παραγωγής ιδεών και καινοτομίας με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης. 

Το 2ο Trophy Meet-up συνδιοργανώνεται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και το Perrotis College, το ΜΒΑ και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin), και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Υλοποιείται σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες για το 2ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.

Τα Trophy Meet-ups είναι μία πρωτότυπη πρωτοβουλία στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία και ευρύτερα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου στη χώρα μας. Το TrophyΤροφή υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά θα υλοποιήσει μια σειρά από Trophy Meet-ups, που θα λειτουργήσουν ως πλατφόρμα σύνδεσης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων για την καινοτομία και την τεχνολογία στο τοπικό και εθνικό αγροαδιατροφικό οικοσύστημα. Ταυτόχρονα, τα Trophy Meet-ups θα αποτελέσουν εργαλεία για τη γνωριμία και δικτύωση ατόμων με συμπληρωματικές δεξιότητες και ενδιαφέροντα, για την παρουσίαση των τελευταίων τάσεων στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας, καθώς και για την αλληλεπίδραση του παραγωγικού ιστού της οικονομίας με νέα, δυναμικά εγχειρήματα.

nea-georgia-nea-genia-stis-25-aprilioy-2023-to-2o-trophy-meet-up-sthn-athhna