Νέα
13.12.2022
Νέα
Διαμορφώνουμε το Μέλλον της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα στην Πράξη!

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο του προγράμματος Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων, το 2018. Από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησης του Οργανισμού έχουμε έναν στόχο στο μυαλό μας: τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στην αγροδιατροφή στην Ελλάδα και την αναζωογόνηση του κλάδου συνολικά. Ενός κλάδου που είναι κρίσιμος για τον πλανήτη, την ανθρωπότητα και τη βιωσιμότητα των κοινοτήτων της υπαίθρου, καθώς και ο δεύτερος μεγαλύτερος τομέας απασχόλησης στη χώρα. Σήμερα, διανύοντας τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας μας, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε πως έχουμε καταφέρει ουσιαστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως καλή πρακτική ανάμεσα στα κράτη-μέλη.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω, προκύπτουν από την Ανεξάρτητη Έκθεση Εκτίμησης Κοινωνικοοικονομικού Αντικτύπου που πραγματοποίησε η Deloitte και αφορά την περίοδο Ιαν-Δεκ 2020, καθώς και από την Αξιολόγηση Απόδοσης του Οργανισμού μας που αφορά την περίοδο Ιαν-Δεκ 2021.

Τα μοιραζόμαστε μαζί σας με ιδιαίτερη επαγγελματική ικανοποίηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στον κλάδο και τους ανθρώπους που υποστηρίζουμε.

 

 

 

 

 

 

diamorfonoyme-to-mellon-ths-agrodiatrofhs-sthn-ellada-sthn-praksh