Σχετικά με εμάς

Δημοσιότητα - 5 Χρόνια Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Φέτος το καλοκαίρι, στη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, γιορτάζουμε κάτι πολύ περισσότερο από τα 5α γενέθλιά μας, γιορτάζουμε μια 5ετία προσπάθειας, εξέλιξης και ουσιαστικής συμβολής στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τοπίου στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα. Η δράση μας έχει αντίκρυσμα στα ΜΜΕ. Ευχαριστούμε πολύ για την προβολή! 

ΑΝΤ1 - "ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

Τα 5α γενέθλια του γιορτάζει φέτος ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» που συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου τοπίου στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα. 30.000 άτομα έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματά του οργανισμού ενώ το συνολικό αποτύπωμα από τις δράσεις του αλλά και αυτές των ωφελούμενών στην ελληνική οικονομία πλησιάζει τα 27 εκατ. ευρώ.  

Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα / Business Stories

Συζήτηση με το δημοσιογράφο Στέλιο Μορφίδη στο Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα / Business Stories για την εξέλιξη του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά τα τελευταία 5 χρόνια και το αποτύπωμά του στο οικοσύστημα.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα ΕΔΩ.

Newsletter ESG Greece

Ευχαριστούμε το Newsletter ESG Greece που, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλοντος, ενσωμάτωσε στη ροή του στοιχεία για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Οργανισμού μας.

Το Newsletter ESG Greece το βρίσκετε ΕΔΩ (Νέα Γεωργία Νέα Γενια, σελ. 18).

Περιοδικό Agricola - Καθημερινή

Αφιέρωμα από το δημοσιογράφο Γιώργο Μακρή στο Περιοδικό Agricola της Καθημερινής για τον οργανισμό μας που παρουσιάζεται ως ο φορέας που άλλαξε το τοπίο στην εκπαίδευση-κατάρτιση νέων σε μεταποίηση και αγροτική παραγωγή στα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Ευχαριστούμε θερμά!

Διαβάστε το αφιέρωμα ΕΔΩ (σελ. 25).