Νέα
29.06.2020
Εκδηλώσεις
Τηλε-ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική


Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

Τηλε-ημερίδα με τίτλο «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ): Προκλήσεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Δράση «Πειραματικός Αγρός» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Η τηλε-ημερίδα θα μεταδοθεί την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020 (22:00 – 23:30 μμ.) από την εκπομπή «ΥΠΑΙΘΡΟΣ» του Star Κεντρικής Ελλάδας, με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Γιάννη Σάρρο.

 Το νέο προτεινόμενο πλαίσιο λειτουργίας της ΚΑΠ για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον αγροδιατροφικό κλάδο, θα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν από μια πλειάδα ειδικών.

 

Ομιλητές 

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι κύριοι Στάθης Κλωνάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας & Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Γ.Π.Α, και Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Καθηγητής Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Εκμεταλλεύσεων του Γ.Π.Α.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ΥΠΑΑΤ, Δρ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κα. Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Αλιάρτου και Θεσπιέων, κ. Γεώργιος Ντασιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισαρίου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» Έφη Λαζαρίδου, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γ.Π.Α, Αντιπρύτανης κ. Νικόλαος Δέρκας και ο Υπεύθυνος της Δράσης του Πειραματικού Αγρού, Καθηγητής κ. Επαμεινώνδας Παπλωματάς.

 

Ενημέρωση για τις δράσεις του Πειραματικού Αγρού 

Οι τηλεθεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και για την δράση του Πειραματικού Αγρού, που βρίσκεται στην Κωπαϊδα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Live παρακολούθηση 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση απευθείας από το Start Κεντρικής Ελλάσας live αλλά και μέσω WEB TV στον ακόλουθο σύνδεσμο www.digitalstar.gr. Χορηγός επικοινωνίας της τηλε-ημερίδας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Star Κεντρικής Ελλάδας.

 

thle-hmerida-gia-th-nea-koinh-agrotikh-politikh