Νέα
11.07.2022
Εκδηλώσεις
«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Πραγματοποιεί εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360°

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360°, με θέμα «Η Σημασία των Εξαγωγών για τις Αγροδιατροφικές Επιχειρήσεις», την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, από τις 18:30 – 20:30.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, η κα. Έφη Λαζαρίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και ο κ. Γιάννης Σμυρλής, Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΞ & Πρόεδρος, Enterprise Greece. Ομιλητές θα είναι στελέχη των: Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων, ΛΕΤΡΙΝΑ, Λουξ, εκπρόσωποι των: Επιμελητηρίου Αχαΐας, Εθνικής Διεπαγγελματικής Πυρηνοκάρπων, Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, καθώς και συμμετέχοντες στο πρόγραμμα AGRIFOOD EXPORTS 360° από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι ομιλητές θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις πολύτιμες γνώσεις τους αλλά και χρήσιμες συμβουλές με πρακτική εφαρμογή.

Το AGRIFOOD EXPORTS 360° είναι το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων που υλοποιείται για τρίτη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το πρόγραμμα αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συνεταιρισμών αλλά και παραγωγούς που επιθυμούν να αναπτύξουν τον εξαγωγικό προσανατολισμό των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε αγορές εκτός συνόρων.  

Αργυροί χορηγοί του προγράμματος και χορηγοί υποτροφιών είναι οι εταιρίες BASF και ΛΕΤΡΙΝΑ, καθώς και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Enterprise Greece, του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

nea-georgia-nea-genia-pragmatopoiei-ekdhlosh-sto-epimelhthrio-axaias-sto-plaisio-toy-programmatos-agrifood-exports-360