Νέα
26.11.2019
Νέα
Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» συμμετέχει στο συνέδριο EUandU στη Θεσσαλονίκη!

 

EUandU: Συνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση

Το EUandU, το διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό διήμερο συνέδριο αφιερωμένο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα επιστρέφει, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Στις 29 και στις 30 Νοεμβρίου, το Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Αποθήκες Γ & Δ), θα φιλοξενήσει μια πληθώρα ομιλητών, mentors και trainers που θα μοιραστούν την εμπειρία τους και θα μας εμπνεύσουν.

 

Πρόγραμμα συνεδρίου για επιχειρήσεις, χρηματοδότηση και απασχόληση

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου θα μάθουμε μεταξύ άλλων πως μια ιδέα μπορεί να μετατραπεί σε επιχείρηση, πως φτιάχνεται ένα επιχειρηματικό πλάνο και πως μπορούμε να αποκτήσουμε χρηματοδότηση ενώ η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στην απασχόληση, με συμβουλές από ειδικούς αλλά και ευκαιρίες εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακόμη, και τις 2 ημέρες του συνεδρίου, θα λειτουργεί ειδικό JobsHub με περίπτερα εταιρειών που αναζητούν προσωπικό και ενημερώνουν για νέες θέσεις εργασίας καθώς και άλλα ενημερωτικά περίπτερα φορέων και οργανισμών.

 

"Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά" και επιχειρηματικότητα στην αγροδιατροφή

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», Έφη Λαζαρίδου, θα είναι εκεί και θα μας μιλήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 14:30 (Αποθήκη Δ) για τους τρόπους με τους οποίους το πρόγραμμα υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα, μέσω παραδειγμάτων, ενώ στις 15:45 της ίδιας ημέρας (Αποθήκη Γ) θα συμμετάσχει σε ειδικό coaching session αφιερωμένο στη διερεύνηση των ευκαιριών που υπάρχουν στον κλάδο της αγροδιατροφής.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του EUandU Conference εδώ:

https://www.euandu.eu/

to-programma-nea-georgia-gia-th-nea-genia-symmetexei-sto-synedrio-euandu-sth-thessalonikh