Νέα
28.04.2020
Νέα
Νέα παράταση υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φορέων για υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης!Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προτάσεων

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, δίνεται παράταση στην υποβολή προτάσεων από φορείς για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης.

Υπενθυμίζουμε στους  ενδιαφερόμενους φορείς, στο πλαίσιο της υποβολής της πρότασής τους, στο πεδίο 4 "Σύντομη Περιγραφή της Πρότασης" να αναφέρουν στις πληροφορίες χρηματοδότησης τον εκτιμώμενο συνολικό προϋπολογισμό και την δυνατότητα και μορφή συγχρηματοδότησης του προγράμματος και από άλλον φορέα καθώς και το εκτιμώμενο ποσοστό συμμετοχής.

Η νέα ημερομηνία υποβολής των προτάσεων, μετά την παράταση που δόθηκε, είναι η  8η Μαϊου 2020. 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Δημήτρη Βολουδάκη, Υπεύθυνο Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού στο email dimitris@generationag.org ή/και στα τηλ 2130 994041/ 2310 471292. 

nea-paratash-ypobolhs-protaseon-sto-plaisio-ths-prosklhshs-ekdhloshs-endiaferontos-foreon-gia-ylopoihsh-programmaton-katartishs