Νέα
03.09.2020
Νέα
Προσφορά 3 θέσεων εργασίας σε εταιρεία του κλάδου της γαλοκτομίας


Νέες θέσεις εργασίας

Η ομάδα της εταιρίας ‘’Μενοίκιο’’ μεγαλώνει συνεχώς και ενδιαφέρεται να καλύψει τις ακόλουθες θέσεις εργασίας (πλήρους απασχόλησης) στη Θεσσαλονίκη και τη Δράμα.  

Και οι τρεις θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης και προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και η ευκαιρία να εξελίξετε τη γνώση και τις δεξιότητές σας σε μία ανερχόμενη και πρωτοποριακή εταιρία στον κλάδο της Γαλακτοκομίας στην Ελλάδα. 

Περιοδεύων Πωλητής/Πωλήτρια στη Θεσσαλονίκη

Τα καθημερινά καθήκοντα του ρόλου είναι η παρακολούθηση των σημείων πώλησης των προϊόντων μας στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, αλλά και η εύρεση νέων σημείων πώλησης στην περιοχή.

Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος οδήγησης.

 

Τεχνολόγος Τροφίμων/Χημικός στην Προσοτσάνη Δράμας

Αναζητούμε Τεχνολόγο Τροφίμων/Χημικό, για καθημερινή εργαστηριακή εργασία στις εγκαταστάσεις μας στην Προσοτσάνη Δράμας, στον τομέα του Ποιοτικού Ελέγχου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης Τεχνολογίας Τροφίμων, Χημείας, Χημικού Μηχανικού, ή παρεμφερούς ειδίκευσης. Θα εκτιμηθεί η πρότερη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής τροφίμων, ή σε χώρο παραγωγής με αντίστοιχες απαιτήσεις υγιεινής και λειτουργίας βάσει προτύπων HACCP & ISO 22000.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και η ευκαιρία να εξελίξετε τη γνώση και τις δεξιότητές σας σε μία από τις πιο ανερχόμενες και πρωτοποριακές εταιρείες στον κλάδο της Γαλακτοκομίας στην Ελλάδα!

 

Ζωική Παραγωγή/Κτηνοτροφία στην Προσοτσάνη Δράμας

Αναζητούμε Επαγγελματία Ζωικής Παραγωγής, για εργασία στην κτηνοτροφική μας μονάδα, στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στην Προσοτσάνη Δράμας, με καθήκοντα την καθημερινή παρακολούθηση των παραγωγικών μας ζώων, και την παροχή επιστημονικών γνώσεων για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υγείας τους και των παραγωγικών και αναπαραγωγικών χαρακτηριστικών τους

Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης Ζωικής Παραγωγής..

 

Αποστολή Βιογραφικών 

Για αποστολή βιογραφικών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιώργο Μελενεκλή στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας

 Emailgmeleneklis@menikio.gr

 Τηλ6933202871

prosfora-3-theseon-ergasias-se-etaireia-toy-kladoy-ths-galoktomias