Νέα
24.11.2020
Νέα
Τα Online Toolkit Workshops είναι και πάλι εδώ!


Ενισχύουμε την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα

Τα Toolkit Workshops επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες και τις προκλήσεις της τρέχουσας περιόδου.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς των online εργαστηρίων αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας, θα πραγματοποιηθεί από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι παρουσιάζουν επίκαιρα αλλά και διαχρονικά επιχειρηματικά εργαλεία, χρήσιμα για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

 

Τoolkit Workshops - Aναλυτικό πρόγραμμα: Νοέμβριος 2020- Φεβρουάριος 2021

30/11/2020, «Παρακίνηση και βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την περίοδο του κορωνοϊού», 16.00-18.00

Βαλεντίνη Κόρδη, Mindset & High-Performance Executive and Business Coach

10/12/2020, «Digital επικοινωνία για επιχειρήσεις αγροδιατροφής σε περίοδο πανδημίας», 18:00-20:00
Δημήτρης Δημητριάδης, Chief Innovation Officer του Digital Agency TheFutureCats,

21/1/2021, «Στοιχεία επιτυχίας για ανάπτυξη συνεργασιών, ομάδων, συνεταιρισμών», 16:00-18:00
Χρήστος Σταμάτης, CΕΟ του αγροτικού συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς

4/2/2021, «Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing και κανείς δεν σας έλεγε», 16:00-18:00
Νανά Ζυγούρα, Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Marketing

18/2/2021, «Δημιουργία προϊόντος, από την ιδέα στο ράφι», 16:00-18:00
Γιάννα Μπαλαφούτη, δημιουργός προϊόντων και καθηγήτρια γαστρονομίας

 

«Παρακίνηση και βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την περίοδο του κορωνοϊού»: Το 1ο Toolkit Workshop τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου!

 Η Βαλεντίνα Κόρδη, πιστοποιημένη Mindset & High-Performance Coach Στελεχών, Ομάδων και Επιχειρηματιών, Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης, TEDx speaker αλλά και Συγγραφέας, μας παρουσιάζει το workshop “Παρακίνηση και βελτίωση της παραγωγικότητας κατά την περίοδο του κορωνοϊού”.

Με 10 χρόνια εμπειρίας ως Executive & Business Coach και έχοντας προπονήσει επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων όπως της Microsoft, Novartis, Coca-Cola, Biomarin Pharmaceutics, Nissan, AstraZeneca, κτλ. παγκοσμίως να πετύχουν τους επαγγελματικούς και εταιρικούς τους στόχους, η Βαλεντίνα Κόρδη θα μας μιλήσει για πρακτικά εργαλεία και μεθόδους που θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε και να αξιοποιήσουμε εκείνες τις δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες σε οποιονδήποτε θέλει να έχει υψηλό επίπεδο παρακίνησης και παραγωγικότητας στην εργασία του, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, όπως είναι η περίοδος του κορωνοϊού, η οποία βιώνουμε.

Ακόμη, οι συμμετέχοντες σε αυτό το workshop, έχοντας ως επίκεντρο την αυτοηγεσία αλλά και την προσωπική ευθύνη ως βασικούς παράγοντες επίτευξη στόχων, θα δουν πώς μπορούν να χτίσουν νοοτροπία ενεργετικής θετικής ψυχολογίας όπως και ανθεκτικότητα.

Τέλος, θα μάθουν τον ρόλο που παίζει η επίγνωση των προσωπικών τους ανθρωπίνων αναγκών και αξιών στην διατήρηση της παρακίνησής τους σε υψηλό επίπεδο, ανεξαρτήτων των εξωτερικών συνθηκών, και πώς μπορούν αυτές να τις χρησιμοποιούν ως μοχλό προσωπικής τους παρακίνησης, ανά πάσα στιγμή.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Περιορισμένες θέσεις!

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

ta-toolkit-workshops-einai-kai-pali-edo