Νέα
04.12.2020
Νέα
Toolkit workshops: Digital επικοινωνία για επιχειρήσεις αγροδιατροφής σε περίοδο πανδημίας



Επιχειρήσεις αγροδιατροφής και πανδημία: η digital επικοινωνία πιο επίκαιρη από ποτέ

Έρχεται το 2ο online εργαστήριο της σειράς Toolkitworkshops, πλήρως προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα του αγροδιατροφικού κλάδου και στις προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από την τρέχουσα πανδημία.

Την Πέμπτη, 10/12/2020, (18:00-20:00) ο Δημήτρης Δημητριάδης, Chief Innovation Officer του Digital Agency TheFutureCats θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, για το πως οι επιχειρήσεις που απασχολούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής μπορούν να αξιοποιήσουν την Digital επικοινωνία σε περιόδους πανδημίας, ποιες είναι οι σωστές πρακτικές επικοινωνίας και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

 

Θεματικές του 2ου ToolkitWorkshop

Πιο αναλυτικά, ο κ. Δημητριάδης θα δώσει απαντήσεις σε θέματα όπως:

  • Πως μία εταιρεία ή παραγωγός στο χώρο της αγροδιατροφής, πρέπει να προσαρμόσει την digital επικοινωνία του κατά την περίοδο των lockdowns.;
  • Ποιες είναι οι σωστές πρακτικές επικοινωνίας;
  • Ποιο το Budgeting για online πωλήσεις και επιρροή των digital καναλιών διανομής εν μέσω πανδημίας;
  • Ποιο είναι το προφίλ του νέου καταναλωτή στην  meta-covid εποχή;
  • Πως εξελίσσεται το digital περιβάλλον στο χώρο της αγροδιατροφής εν μέσω πανδημίας;

 

ΑΙΤΗΣΗ

Περιορισμένες Θέσεις!

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες.

toolkit-workshops-digital-epikoinonia-gia-epixeirhseis-agrodiatrofhs-se-periodo-pandhmias