Νέα
28.01.2021
Νέα
Toolkit Workshops: Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing στην αγροδιατροφή και κανείς δεν σας έλεγε


Workshop για θέματα Marketing στον κλάδο της αγροδιατροφής

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεχίζονται, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας το workshop “Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing στην αγροδιατροφή και κανείς δεν σας έλεγε”.

Την Πέμπτη 04/02/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.), η Νανά Ζυγούρα, Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Marketing, θα μας μιλήσει για το Marketing και πως αυτό μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο κάθε σύγχρονης επιχείρησης ενώ παράλληλα, μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που παρεμβάλλονται μεταξύ της παραγωγής και της κατανάλωσης. Ακόμη, θα μας εξηγήσει πως το marketing μπορεί να καθορίσει τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την προώθηση, την τιμολόγηση και την τελική διανομή του προϊόντος. Ειδικότερα στη μετά-Covid εποχή δημιουργείται η ανάγκη για προσαρμογή των ενεργειών Marketing στις νέες συνθήκες, ώστε να επιτευχθεί η βιωσιμότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής.


Θεματικές του workshop

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το workshop θα συζητήσουμε για:

  • την επιστήμη, την τέχνη και την τεχνική του Marketing
  • το πότε και γιατί μπήκε στη ζωή μας
  • για όλες τις εκδοχές του από το anti-marketing μέχρι το Social Marketing και το Marketing 5.0
  • για το πεδίο εφαρμογής του στο marketplace και στο marketspace
  • την ορθή χρήση και τις παγίδες της υπερεκτιμημένης και υποτιμημένης αποτελεσματικότητας
  • το πώς διαμορφώνει και διαμορφώνεται από την κοινωνία
  • το ποιος καλείται να δρα ως marketer


Βασικός στόχος του workshop είναι να απαντηθούν οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί των συμμετεχόντων στον τομέα του Marketing στην αγροδιατροφή.

ΑΙΤΗΣΗ 

Περιορισμένες θέσεις!

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

toolkit-workshops-osa-tha-thelate-na-gnorizete-gia-to-marketing-sthn-agrodiatrofh-kai-kaneis-den-sas-elege