Νέα
12.02.2021
Νέα
Toolkit Workshops: Δημιουργία προϊόντος - από την ιδέα στο ράφι

 

Έρχεται το Workshop για τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων τροφίμων

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεχίζονται, αυτή τη φορά με το workshop «Δημιουργία προϊόντος - από την ιδέα στο ράφι».

Την Πέμπτη 18/02/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.), η Γιάννα Μπαλαφούτη, Δημιουργός Προϊόντων και Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας, θα μας μιλήσει για τα στάδια ανάπτυξης ενός καινοτόμου προϊόντος, από την αρχική σύλληψη της ιδέας μέχρι την παρουσίαση του στο ράφι των καταστημάτων.

 

Θεματικές του workshop

Ένα ολοκληρωμένο προϊόν πρέπει να είναι καινοτόμο και να αφηγείται μία ιστορία. Να αξιοποιεί τα αγαθά του τόπου, να σέβεται το περιβάλλον αλλά και τις διατροφικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Για να υλοποιηθεί θα πρέπει να ακολουθήσει αυστηρά τα μοντέλα ανάπτυξης, να τηρεί τους βασικούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων.

Στο συγκεκριμένο Toolkit Workshop θα μελετήσουμε τα στάδια ανάπτυξης ενός καινοτόμου προϊόντος και θα διερευνήσουμε τις διατροφικές τάσεις στον παγκόσμιο διατροφικό χάρτη.

Βασικός στόχος του workshop είναι να απαντηθούν οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί των συμμετεχόντων γύρω από τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων στον κλάδο των τροφίμων.

ΑΙΤΗΣΗ 

Περιορισμένες θέσεις!

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο οργανισμός "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

toolkit-workshops-dhmioyrgia-proiontos-apo-thn-idea-sto-rafi