Νέα
17.07.2022
Νέα
Aγροανέλιξη Β.Εύβοια - Εκπαίδευση, Συμβουλευτική, Μικροχρηματοδότηση

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» προχωρά στην έναρξη συλλογής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Αγροανέλιξη- Βόρεια Εύβοια» που στόχο έχει να υποστηρίξει τη δημιουργία μεταποιημένων προϊόντων τροφίμων στην περιοχή της Β. Εύβοιας και συγκεκριμένα στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας. Το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί και στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Μετά από μία διαδικασία συλλογής και αξιολόγησης των αιτήσεων 10 παραγωγοί-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι θα επιλεγούν για να συμμετέχουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα υποστήριξης, το οποίο θα περιλαμβάνει τα παρακάτω μέρη:

  • Εκπαιδευτικά εργαστήρια με εστίαση στους τομείς της ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, του marketing, των πωλήσεων και των εξαγωγών.
  • Εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.
  • Επιδότηση ανά συμμετέχοντα. Το ποσό της επιδότησης κυμαίνεται έως και τα 5.000€ ανά συμμετέχοντα, συνδέεται με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια του προγράμματος και μπορεί να αξιοποιηθεί για την αγορά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών

Δήλωση συμμετοχών έως την Παρασκευή 5/8.

ΑΙΤΗΣΗ 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: 697 219 52 79  

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Δήλωση Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης Σχετικά με την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο σύνολο δράσεων που υλοποιεί οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στην περιοχή,  στο πλαίσιο του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Η δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας υλοποιείται από την ActionAid σε συνεργασία με τους οργανισμούς  ΑΡΓΩ Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και Science Communication (SciCo), με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ.

agroaneliksh-b-eyboia