Νέα
10.04.2024
Νέα
Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Αυτό είναι το κοινωνικοοικονομικό μας αποτύπωμα!

Ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα συμπεράσματα των ανεξάρτητων εκθέσεων για το κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός στα 5 χρόνια της λειτουργίας του, υποστήριξε επιβεβαιωμένα περισσότερους από 29.600 ωφελούμενους και επαγγελματίες του αγροδιατροφικού κλάδου, οι οποίοι σε ποσοστό 86% δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους στα προγράμματα μας, ενώ 79% των ωφελούμενων βελτίωσαν τις παραγωγικές τους διαδικασίες.

Περίπου ένας στους τρείς από τους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους που συμμετείχαν σε αυτά τα προγράμματα βελτίωσαν σημαντικά την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων τους και αύξησαν το περιθώριο κέρδους τους.

Οι εκθέσεις αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι κάθε ένα ευρώ που επενδύεται μέσω της Νέας Γεωργίας Νέας Γενιάς αποφέρει 3,6 ευρώ στην πραγματική οικονομία.

Τα ανωτέρω στοιχεία προκύπτουν από τις Ανεξάρτητες Εκθέσεις Εκτίμησης Κοινωνικοοικονομικού Αποτυπώματος και Αξιολόγησης Απόδοσης που πραγματοποίησαν η BDO και η Deloitte, τα οποία προκύπτουν από έρευνες, συνεχείς μετρήσεις, προσωπικές συνεντεύξεις και σύγκριση αποτελεσμάτων.

Αναμφίβολα τα θετικά αποτελέσματα που αποτυπώνουν οι συγκεκριμένες εκθέσεις πιστοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και αποτελούν εχέγγυο για τις μελλοντικές προοπτικές του οργανισμού.

Διαβάστε τη συνολική έκθεση εδώ.

nea-georgia-nea-genia-ayto-einai-to-koinonikooikonomiko-mas-apotypoma