Νέα
10.05.2024
Νέα
Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά"

Καριέρα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά οι άνθρωποι αποτελούν τον πυρήνα αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας – καταλύτη στον ελληνικό αγροδιατροφικό κλάδο. Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας και να εργαστείτε για την ενίσχυση των νέων και του κλάδου της αγροδιατροφής συμβάλλοντας στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων, σας περιμένουμε!

Νέα θέση εργασίας

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ο οποίος εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού κλάδου της Ελλάδας με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την δημιουργία συμβουλευτικών δικτύων και την ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας,  αναζητά για το γραφείο στην Αθήνα στέλεχος για το τμήμα επικοινωνίας.

Αίτηση

Μπορείτε να διαβάσετε την ακριβή περιγραφή της θέσης και τα απαιτούμενα προσόντα ΕΔΩ.

Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση βιογραφικών έως την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024.

(Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά διατηρεί το δικαίωμα ολοκλήρωσης της διαδικασίας πριν την καταληκτική ημερομηνία, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο προφίλ υποψηφίου).

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις mona@generationag.org, sotiris@generationag.org και info@generationag.org με θέμα: Communications Associate.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

nea-thesh-ergasias-ston-organismo-nea-georgia-nea-genia