Σχετικά με εμάς
23.02.2021
Social Media Toolkit tips
Η ομάδα του Νέα Γεωργία Νέα Γενιά


Online παρουσία της επιχείρησης με websites και landing pages

Αν διαθέτεις επιχείρηση στο χώρο της αγροδιατροφής, ένα website ή/και κατάλληλα διαμορφωμένες landingpages είναι απαραίτητο για να δείξεις την ταυτότητά σου και online. Επίλεξε την κατάλληλη πλατφόρμα και theme ανάλογα με τις ανάγκες σου και συμβουλεύσου τα analytics για να δεις την συμπεριφορά των online χρηστών σε αυτές, ώστε να τις βελτιστοποιήσεις. 


To Wordpress

To WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα (CMS). Είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για άτομα χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης που θέλουν να δημιουργήσουν ιστότοπους και ιστολόγια (blogs).

Το WordPress δεν απαιτεί πτυχίο μηχανικών υπολογιστών ή προγραμματιστών για να το χρησιμοποιήσεις. Είναι ουσιαστικά κατασκευασμένο για ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερη τεχνική εξοικείωση. Το περιβάλλον εργασίας του χρήστη (user interface ή εν συντομία UI) είναι ιδιαίτερα φιλικό. Μεταξύ άλλων, μπορείς να ανεβάσεις άρθρα σε ένα blog, να ορίσεις ρόλους διαχειριστών του site, να ορίσεις φιλικά url καθώς και αυτόματες αναβαθμίσεις.

To Wix

Το Wix είναι δημοφιλής πλατφόρμα κατασκευής eShop γρήγορα και εύκολα. Διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από themes που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και ιστοσελίδων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε μέσα από ένα εύκολο drag-drop περιβάλλον διαχείρισης.

Έχει απλό περιβάλλον εργασίας, ελκυστικά πρότυπα design, γρήγορη υποστήριξη, δωρεάν γραμματοσειρές κ.ά.  Το Wix επιτρέπει επίσης στους ιδιοκτήτες ιστότοπων να προσθέτουν βίντεο προϊόντων. Αυτό τους βοηθά να παρέχουν μια πιο ελκυστική εμπειρία αποστολής και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με καταχωρίσεις.

To Squarespace

To Squarespace είναι ένας δημιουργός ιστότοπων. Με το Squarespace, δεν χρειάζεστε καμία γνώση κωδικοποίησης. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος και θα έχετε έναν όμορφο ιστότοπο, πλήρη με περιεχόμενο όπως ενσωματωμένα εργαλεία πληρωμής ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα ακόμη και προστασία πιστοποιητικών SSL.

To Facebook Pixel

Το Facebook pixel είναι υπεύθυνο για το γενογός ότι βλέπεις ένα ζευγάρι παπούτσια στο Facebook newsfeed αμέσως μόλις τα είδες σε ένα e-shop.

Πρόκειται για έναν  ενσωματωμένο κώδικα που υπάρχει στις ιστοσελίδες και συνδέει την συμπεριφορά και τις ενέργειες των επισκεπτών της εκάστοτε ιστοσελίδας με τα προφίλ τους στο Facebook. Αυτός ο συγχρονισμός μεταξύ ενός επισκέπτη της ιστοσελίδας και του λογαριασμού του στο Facebook δίνει τη δυνατότητα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, να «σερβίρει» διαφημίσεις που βασίζονται στις ενέργειες, στις οποίες μπορεί να προβούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας ακόμα και σε άλλους τομείς.

 

Το Google Analytics Tracking

Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για κάθε εταιρεία είναι το GoogleAnalytics. Προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον κόσμο που μπαίνει στο site σας. Αυτή η πληροφορία σας επιτρέπει να πάρετε σωστές αποφάσεις για τεχνικά και μη, θέματα που αφορούν τη σελίδα σας.

Το Google Analytics είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρακολουθείτε τα στατιστικά του Site σας, συλλέγοντας στοιχεία όπως την τοποθεσία των επισκεπτών, την ώρα επισκεψιμότητας, τις πιο δημοφιλείς σελίδες κ.ά.

To Google Tag Manager

Το Google Tag Manager (GTM) ή, στα ελληνικά, ο «Διαχειριστής Ετικετών της Google», είναι ένα σύστημα διαχείρισης tags, που παρέχεται, από την εταιρεία Google.

Ο «διαχειριστής ετικετών της Google», λοιπόν, υλοποιήθηκε στοχεύοντας στη  βελτιστοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας και εγκατάστασης ων διαφορετικών tags, αποστέλλοντας τα δεδομένα διάδρασης των επισκεπτών των διαδικτυακών ιστών στην εφαρμογή Google Analytics (GA).

Πλέον, με το GTM μπορείτε να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε, εύκολα, τα διάφορα εργαλεία και τις ετικέτες marketing, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

 

Θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά και ακόμα περισσότερα θέματα σχετικά με την digital παρουσία σου; Κατέβασε τον οδηγό για social media του Generation AG εδώ

social-media-toolkit-tip-no2-online-paroysia-ths-epixeirhshs-me-websites-kai-landingpages