Νέα
09.05.2020
Εκδηλώσεις
Toolkit workshop: “Μάρκετινγκ και πωλήσεις για αγροδιατροφικές επιχειρήσεις”

 

 

Workshop για το αγροτικό μάρκετινγκ

Την Πέμπτη 14/05/2020 (17.00 - 19.00 μ.μ.), τα μέλη του ΚΕΜΕΛ, κ. Δημήτριος Παξιμάδης, π. Διευθύνων Σύμβουλος Ogilvy One & Διονύσιος Σπηλιόπουλος, π. Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος Schneider Electric ΑΕ, θα παρουσιάσουν το workshop  "Μάρκετινγκ και πωλήσεις για αγροδιατροφικές επιχειρήσεις"

 

Τί είναι το αγροτικό μάρκετινγκ ; 

Το μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που παρεμβάλλονται μεταξύ της παραγωγής και της κατανάλωσης και καθορίζει τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την προώθηση, την τιμολόγηση και την τελική διανομή του προϊόντος. Αποτελεί σημαντικό εργαλείο της αγροτικής οικονομίας και στις μέρες μας γίνεται ολοένα πιο απαραίτητο για την επιτυχία των προϊόντων μιας αγροτική επιχείρησης.

To online workshop εστιάζει στην στρατηγική μάρκετινγκ και πωλήσεων, η οποία μας επιτρέπει να εξετάσουμε το αγροτικό μάρκετινγκ μέσα από το στρατηγικό εργαλείο Sales Funnel.


Θεματικές του workshop

Σε αυτό το workshop, θα  προσεγγίσουμε με συντομία την εξέλιξη του μάρκετινγκ από την παραδοσιακή στην ψηφιακή εποχή, και θα μάθουμε μέσα από θεωρία και ασκήσεις:

  • Πως προχωρήσαμε από την προϊοντική στην πελατοκεντρική προσέγγιση.
  • Τη σημασία της πελατοκεντρικής «εξίσωσης των πωλήσεων» με παραδείγματα από τον Αγροδιατροφικό τομέα.
  • Την κατανόηση και διαχρονική εξέλιξη του Sales Funnel από την συμβατική στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.
  • Τη σημασία της χαρτογράφησης του αγοραστικού ταξιδιού και του κύκλου ζωής των πελατών
  • Εργαλεία για την προσέλκυση, απόκτηση, διατήρηση και αύξηση των πελατών.

 

ΑΙΤΗΣΗ

Περιορισμένες θέσεις!

Tο workshop θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν) και θα σταλούν στους συμμετέχοντες οι σχετικές οδηγίες. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει το πρόγραμμα "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά". Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

 

 

toolkit-workshop-marketingk-kai-polhseis-gia-agrodiatrofikes-epixeirhseis