Νέα
«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Δράσεις Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής για την ενίσχυση της «αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας» στη Βόρεια Εύβοια
11.05.2022
Νέα

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» προχωρά στην υλοποίηση δράσεων εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για την υποστήριξη της «αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας» στην Βόρεια Εύβοια, ξεκινώντας με το εκπαιδευτικό εργαστήριο (toolkit workshop) «Μεταποίηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων: Από τη θεωρία στην πράξη» με κεντρικό εισηγητή τον κ. Τάσο Λάμπρου, Business Development Expert, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στη Λίμνη Ευβοίας.

1ο Trophy Meetup από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Προκλήσεις και προοπτικές του αγροδιατροφικού τομέα
09.05.2022
Νέα

Την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 στις 17:00, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College στην Θεσσαλονίκη, η «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» πραγματοποιεί το πρώτο Trophy Meetup, που συνδιοργανώνεται από το Perrotis College και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin). Η πρωτοβουλία αυτή διεξάγεται στο πλαίσιο του πρωτοποριακού εγχειρήματος Trophy-Τροφή που υποστηρίζει το ελληνικό αγροδιατροφικό οικοσύστημα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην πτηνοτροφία από τον Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»
27.04.2022
Νέα

O Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) προσφέρουν δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικήςμε θέμα «Κρεοπαραγωγός Πτηνοτροφία».

Το πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο υλοποιείται στις περιοχές Άρτας, Ιωαννίνων και Χαλκίδας θα δώσει τη δυνατότητα συνολικά σε πενήντα πέντε (55) νέους πτηνοτρόφους με μεγάλη, μικρή ή και καθόλου εμπειρία, να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική εκτροφή κρεοπαραγωγών πτηνών, όπως το κοτόπουλο και η γαλοπούλα.

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Υποστήριξης για Κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Θεσσαλίας
29.03.2022
Νέα

O οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΠΘ), ξεκινούν ένα νέο δωρεάν πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης, σε ζωοτεχνικό, οικονομοτεχνικό και κτηνιατρικό επίπεδο, για κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με επίκεντρο την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
25.02.2022
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Communications Director σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Ξεκινά το Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης  στη Bασιλοτροφία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
22.02.2022
Νέα

Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υλοποιούν από κοινού, από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής, με θέμα «Βασιλοτροφία: Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία».

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στον κλάδο της πτηνοτροφίας
03.02.2022
Νέα

O Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ) προσφέρουν δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικήςμε θέμα «Κρεοπαραγωγός Πτηνοτροφία».

Πρόγραμμα κατάρτισης για τους γεωπόνους της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
20.01.2022
Νέα

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης και μεταφοράς τεχνογνωσίας σχετικά με τη χρήση νέων τεχνολογιών και ήπιων δεξιοτήτων, από εμπειρογνώμονες Πανεπιστημίων της Ελλάδας και των Η.Π.Α. στα στελέχη της Γεωπονικής Διεύθυνσης της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
24.12.2021
Νέα

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ξεκινάτην υλοποίηση του έργου «Αγροτική Ανάπτυξη στις Μηλιές», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe για την αναβίωση των Μηλεών. Το έργο αφορά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και υποστήριξης για την προαγωγή του αγροδιατροφικού τομέα, με επίκεντρο το χωριό Μηλιές του νομού Ηλείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» αναζητά ένα (1) άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης:

Project Manager «Αγροτική Ανάπτυξη στις Μηλιές»

«ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» - «ΙΔΡΥΜΑ FOLLOE»: ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΗΛΙΕΣ ΗΛΕΙΑΣ
22.12.2021
Νέα

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ξεκινάτην υλοποίηση του έργου «Αγροτική Ανάπτυξη στις Μηλιές», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Folloe για την αναβίωση των Μηλεών. Το έργο αφορά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και υποστήριξης για την προαγωγή του αγροδιατροφικού τομέα, με επίκεντρο το χωριό Μηλιές του νομού Ηλείας.

«Επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας στη Βόρεια Εύβοια»: Αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού για μελισσοκόμους
17.12.2021
Νέα

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις για την υποστήριξη των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας στη Βόρεια Εύβοια», που αποτελεί μέρος της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Toolkit Workshop: «Πιστοποίηση και Ανάδειξη Προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ»
15.12.2021
Νέα

Ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο για την Πιστοποίηση και Ανάδειξη Προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ.

Επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας στη Βόρεια Εύβοια
12.11.2021
Νέα

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος «Επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας στη Βόρεια Εύβοια», που αποτελεί μέρος της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Toolkit Workshops: Ορθές πρακτικές από τη συγκομιδή ως την τυποποίηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου
29.10.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 18:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και γνωρίστε ορθές πρακτικές από τη συγκομιδή ως την τυποποίηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για την ανάδειξη της Μεσογειακότητας των προϊόντων των Ιονίων Νήσων
20.09.2021
Νέα

Εάν είσαι ήδη επαγγελματίας ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση στους κλάδους αγροδιατροφής, τουρισμού ή εστίασης στα Ιόνια νησιά, κάνε την αίτησή σου έως 1/10/2021 στο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα κατάρτισης «Μεσογειακότητα: Επιχειρηματικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων των Ιονίων Νήσων» που υλοποιεί η «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Trophy-Τροφή Challenge: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός καινοτομίας στην αγροδιατροφή επιστρέφει για 3η χρονιά!
03.09.2021
Νέα

Αν έχεις κι εσύ μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα ή θέλεις να αναπτύξεις ή να εξελίξεις τη δική σου startup επιχείρηση, προσφέροντας λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής, κάνε την αίτησή σου έως τις 24/9/2021 στον πιο επιτυχημένο διαγωνισμό καινοτομίας στον τομέα της αγροδιατροφής.

Toolkit Workshops: Ασφάλεια τροφίμων & μέτρα προστασίας από τον Covid-19
30.08.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 17:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και μάθετε πως μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων σας κατά την περίοδο της πανδημίας. 

Το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στις τεχνικές καλλιέργειας μαστιχόδεντρων τώρα στη Χίο!
25.08.2021
Νέα

Αν είσαι νέος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στη Χίο, ασχολείσαι με την καλλιέργεια μαστιχόδενδρων και ανήκεις στους συνεταιρισμούς της ‘Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, κάνε τώρα την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
23.08.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Communications Manager σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
28.07.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη διοικητική υποστήριξη ; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Events & Operations Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.