Νέα
Το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στις τεχνικές καλλιέργειας μαστιχόδεντρων τώρα στη Χίο!
25.08.2021
Νέα

Αν είσαι νέος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στη Χίο, ασχολείσαι με την καλλιέργεια μαστιχόδενδρων και ανήκεις στους συνεταιρισμούς της ‘Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, κάνε τώρα την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
23.08.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Communications Manager σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
28.07.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη διοικητική υποστήριξη ; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Events & Operations Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Έρχεται το νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στην αιγοπροβατοτροφία!
16.07.2021
Νέα

Αν είσαι νέος κτηνοτρόφος ή/και παραγωγός από τις περιφερειακές ενότητες Λήμνου και Ροδόπης και απασχολείσαι στον κλάδο της αιγοπροβατοτροφίας, τότε το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά" είναι για εσένα.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης πτηνοτροφίας στην Άρτα
09.07.2021
Νέα

Αν θέλεις να ασχοληθείς με την κρεοπαραγωγό πτηνοτροφία ή έχεις ήδη κάποια εμπειρία και δραστηριοποιείσαι στον νομό Άρτας, τότε κάνε την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".  

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για τα τοπικά προϊόντα στο Δήμο Αγιάς Λάρισας
29.06.2021
Νέα

Αν είσαι νέος παραγωγός, επαγγελματίας του αγροδιατροφικού κλάδου ή άνεργος και δραστηριοποιείσαι στο Δήμο Αγιάς του νομού Λάρισας, κάνε τώρα την αίτησή σου για το νέο πρόγραμμα δωρεάν κατάρτισης του οργανισμού "Νέα Γεωργία Νέα Γενιά".

Το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για την καλλιέργεια Στέβιας τώρα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης!
16.06.2021
Νέα

Αν είσαι νέος παραγωγός, δραστηριοποιείσαι στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της στέβιας, κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Toolkit Workshops: Μέθοδοι βασιλοτροφίας για την βελτίωση του γενετικού υλικού
20.05.2021
Νέα

Παρακολουθήστε την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 17:00, το νέο εξειδικευμένο διαδικτυακό εργαστήριο του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και μάθετε τα πάντα για το πώς η βασιλοτροφία μπορεί να βελτιώσει τα επιθυμητά χαρακτηριστικά των μελισσιών.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα αγροκυκλικότητας στη Δυτική Μακεδονία
19.05.2021
Νέα

Αν είσαι νέος επαγγελματίας ή άνεργος, από τη Δυτική Μακεδονία και θέλεις να εκπαιδευτείς σε θέματα αγροκυκλικότητας σε έναν από τους 4 τομείς (δενδροκομία, αμπελουργία, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, μελισσοκομία) κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συζητά για το μέλλον των τροφίμων, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
10.05.2021
Νέα

Την Τρίτη 11/5/2021 στις 12.00, ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά σε συνεργασία με το Πανεπιστημιο Rutgers, διοργανώνουν το πάνελ “Future of Food - Sustainability and Innovation” στο πλαίσιο των εργασιών του φετινού Οικονομικού Forum των Δελφών.

Toolkit Workshops: Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής
05.05.2021
Νέα

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά εμπλουτίζονται συνεχώς! Ο νέος κύκλος ξεκινά με το διαδραστικό workshop με τίτλο «Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής» το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 12 και 19 Μαΐου στις 17:00-20:00.

Έρχεται το νέο δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής, αφιερωμένο στην καλλιέργεια Στέβιας
26.04.2021
Νέα

Αν είσαι νέος παραγωγός, δραστηριοποιείσαι στη Στερεά Ελλάδα και θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της στέβιας, κάνε τώρα την αίτηση σου για το νέο δωρεάν πρόγραμμα του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Νέα θέση εργασίας στον οργανισμό
17.03.2021
Νέα

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας; Έχεις εμπειρία στην ανεύρεση πόρων για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς; Μπορείς τώρα να κάνεις αίτηση για να εργαστείς ως Fundraising Associate σε μια από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

 

AGRIFOOD EXPORTS 360° -  Μην χάσετε το πρώτο εξειδικευμένο & πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων!
08.03.2021
Νέα

Το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Regeneration Academy for Food Innovation - H ακαδημία καινοτομίας και τεχνολογίας επιστρέφει!
23.02.2021
Νέα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει από κοινού με το ReGeneration και με βασικό χορηγό την Elbisco, την ακαδημία καινοτομίας και τεχνολογίας τροφίμου, για νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα. Οι αιτήσεις άνοιξαν!

Toolkit Workshops: Δημιουργία προϊόντος - από την ιδέα στο ράφι
12.02.2021
Νέα

Την Πέμπτη 18/02/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.), η Γιάννα Μπαλαφούτη, Δημιουργός Προϊόντων, Εκπαιδεύτρια Γαστρονομίας, θα μας μιλήσει για τα στάδια ανάπτυξης ενός καινοτόμου προϊόντος, από την αρχική σύλληψη της ιδέας μέχρι την παρουσίαση του στο ράφι των καταστημάτων.

Toolkit Workshops: Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing στην αγροδιατροφή και κανείς δεν σας έλεγε
28.01.2021
Νέα

Τα διαδικτυακά Toolkit Workshops του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά συνεχίζονται, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας το workshop “Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το Marketing στην αγροδιατροφή και κανείς δεν σας έλεγε” την Πέμπτη 04/02/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.)

Παράταση υποβολής προτάσεων για τον Επιταχυντή Αγροανέλιξη - Οικοτεχνία!
18.01.2021
Νέα

Παράταση έλαβε η κατάθεση αιτήσεων για συμμετοχή στον αγροδιατροφικό επιταχυντή Αγροανέλιξη - Οικοτεχνίεα, μέχρι  και την Παρασκευή 22.01.2021. 

Toolkit workshops: Στοιχεία επιτυχίας για ανάπτυξη συνεργασιών, ομάδων, συνεταιρισμών
14.01.2021
Νέα

Την Πέμπτη 21/01/2021 (16.00 - 18.00 μ.μ.), ο Χρήστος Σταμάτης, CΕΟ του αγροτικού συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς, θα παρουσιάσει για 2η φορά το επιτυχημένο workshop  “Στοιχεία επιτυχίας για ανάπτυξη συνεργασιών, ομάδων, συνεταιρισμών”.

Toolkit workshops: Digital επικοινωνία για επιχειρήσεις αγροδιατροφής σε περίοδο πανδημίας
04.12.2020
Νέα

Το 2ο διαδικτυακό εργαστήριο της σειράς Toolkit Workshops έρχεται την Πέμπτη, 10/12/2020. Κάντε την αίτησή σας!